Susanna Laine nähdään ensimmäisen kerran tässä Salkkarit-jaksossa! Näin ensimmäinen kuvausviikko sujui

3:33
Susanna Laine kertoi helmikuussa ensimmäisestä kuvausviikostaan Salkkareissa.

MTV Uutiset tapasi Susanna Laineen Salatut elämät -studiolla helmikuussa. Näyttelijä nähdään Salatuissa elämissä vihdoin toukokuussa! 

Marraskuussa Salatut elämät -studiolta jysähti todellisen uutispommin, kun suurelle yleisölle juontajana tutuksi tulleen Susanna Laineen tiedotettiin liittyvän sarjan näyttelijäkaartiin.

Siitä asti katsojat ovat odottaneet kuumeisesti näyttelijän ensimmäistä kohtausta sarjassa. Nyt päivämäärä on selvillä ja näyttelijä nähdään ensimmäisen kerran roolissaan C Moressa 14.5. ja ja mtv-palvelussa sekä MTV3-kanavalla muutaman päivän päästä eli 17.5. Kyseessä on 3986. jakso nimeltään Marika tulee taloon.

Laine ei saa vielä hihkua paljoa tulevasta hahmostaan. Toistaiseksi hahmosta tiedetään ainoastaan se, että hän on nimeltään Marika ja hänellä on sukulaissuhteita Pihlajakadulle.

Hän kertoi helmikuussa MTV Uutisille, kuinka ensimmäinen Salkkarit-viikko oli sujunut.

– Mulla on ollut kaksi kuvauspäivää tällä viikolla. On ollut todella hauskaa ja mielenkiintoista ja tosi jännittävää, Laine iloitsi.

– Ensimmäisenä päivänä minulla oli tosi monta kohtausta ja päivä oli aika pitkä.

Laine paljasti, että erityisesti yksi asia juontajan työssä on auttanut häntä melkoisesti, kun työt Salkkareissa vihdoin alkoivat. 

Mistä on kyse? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja