Susanna Laine julkaisi jouluisen kuvan – Vappu Pimiän pikkutuhma kommentti räjäytti pankin: "Saattaa Pukillakin aattona muori unohtua…"

1:15
Katso yllä olevalta videolta, kuinka Laine päätyi mukaan Salkkareihin!

Vappu Pimiän kommentti juontajakollega Susanna Laineen Instagram-kuvaan käynnisti kiivaan somekeskustelun.

Puoli seitsemän -ohjelman juontajapestin lokakuun lopussa jättänyt Susanna Laine julkaisi tällä viikolla Instagramissa jouluista tunnelmaa henkivän kuvan, jossa hän fiilistelee jo Ylellä jouluaattona nähtävää Kuusijuhla-ohjelmaa, jota hän on juontamassa.

Laineen kuva keräsi nopeasti liudan ylistäviä kommentteja, mutta pankin räjäytti juontajakollega Vappu Pimiän reteä heitto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– No moissu, siinä saattaa Pukillakin aattona muori unohtua, kun Laine koipineen on pyörimässä ympärillä, Pimiä kommentoi pilke silmäkulmassaan.

Laine otti kollegansa heiton huumorilla, mutta osa kommentoijista ällistyi Pimiän tavasta ilmaista kehunsa Laineelle.

– Kannattaisi sanamuodot valita vähän tarkemmin, tarkistuttaa jollakin kaksimielisellä ensin, eräs kommentoi.

– Kyllä nainen saa vapaasti kommentoida seksistisesti, mutta auta armias, jos mies tekisi niin, toinen tokaisi.

– Taidat Vappu vaan pelätä työtehtäviesi puolesta nyt, kun upea Susanna on taas vapaa tekemään muutakin kuin Puoli seitsemän. Varo vaan, äkkiä voikin Susanna tanssia tähtien kanssa, kolmas spekuloi.

Laine oli vielä alkusyksystä vaitonainen tulevista työkuvioistaan Tuttu Juttu Show’n pressipäivänä. Viikko sitten kuitenkin tiedotettiin, että hänet tullaan näkemään mukana huippusuositussa Salatut elämät -sarjassa.

Laine kertoi MTV Uutisille, että työ Salkkareissa kiehtoo häntä erityisesti siksi, että hän palaa halusta saada tietää, kuinka vuosikausien saatossa valtavan suosion keränneen sarjan tuotanto todella toimii. 

– Mua ihan toimittajana kiinnostaa tämä koko koneisto, että miten tätä tehdään ja millainen prosessi tämä on. Ja tietysti tässä saa näyttelijänä valtavasti minuutteja. Monesti kun Suomessakin sarjoja ja leffoja tehdään aika nopeasti, niin tässä pääsee tekemään ja harjoittamaan sitä asiaa kunnolla, kun sitä tehdään viikosta toiseen. Pääsee kunnolla tekemään ja oppii sitä, Laine pohti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja