Juontaja Veronica Verhon kuvat Muumit-hahmon kanssa ihastuttavat somessa: "Tulipa tästä hyvälle mielelle"

Juontaja Veronica Verhon kuva Muumimaailmasta ihastuttaa somessa.

Possen juontaja ja tubettaja Veronica Verho jakoi Instagramissaan hauskan kuvaparin Naantalin Muumimaailmasta. Ensimmäinen otos on tuore, ja siinä Verho poseeraa leveä hymy kasvoillaan Nipsu-hahmon kainalossa. Toisessa otoksessa hänet nähdään nuorena samaisen hahmon kanssa pelokas ilme kasvoillaan.

– Tapaamisemme oli tällä kertaa hieman iloisempi kuin viimeksi. Nipsu on aina ollut silti mun lemppari, Verho kirjoittaa.

Hän paljastaa kuvan kommenttikentässä, että vanhempi otos on napattu vuonna 2001 tai 2002.


Tähden someseuraajat hehkuttavat aurinkoisia otoksia. 

– Voi tulipa tästä hyvälle mielelle. Muistan kans ite, ku vetelin Muumipappaa hännästä joskus aikoinaan, karkin toivossa. En usko et nykyisin vetelisin ihan samoista syistä, koska en oo syönyt karkkia kohta kymmeneen vuoteen. Mutta vitsit mitä muistoja, eräs kommentoi. 

– Toi miten puristat Nipsun kättä, toinen lisäsi. 

– Nipsu on aina paras ja samaistun siihen niin paljon, yksi seuraajista samastui. 

24-vuotias Veronica tuli alun perin tunnetuksi tubettajana, kun hänen mariieveronica-tilinsä alkoi menestyä. Sittemmin Verho on toiminut juontajana radiokanava NRJ:llä ja viime kaudella hänet nähtiin juontamassa myös televisiossa, kun hänestä tuli yksi MTV3-kanavalla nähtävän Posse-ohjelman juontajista.

Tänä kesänä Veronica on ollut otsikoissa, kun hän julkisti seurustelevansa Sohvaperunat-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen kanssa. Kaksikko nähtiin myös Selviytyjät Suomi -ohjelman edellisellä tuotantokaudella. 

Molemmat ovat kotoisin Turusta, mutta Verho kertoi hiljattain MTV Uutisten haastattelussa, etteivät he tunteneet toisiaan, kun hänkin asui vielä Turussa, mutta kaksikko ehti olla vuosia ystäviä ennen kuin rakkaus syttyi. Verhon äiti ja Koskinen asuvat vain korttelin päässä toisistaan Turussa.

– Meidän äiti on seurannut pitkään Juhania Instagramissakin. Myös isovanhemmat ovat otettuja turkulaisesta poikaystävästä. Perheeltä on tullut siis hyväksyntä, Verho paljasti.

Lue myös:

    Uusimmat