Surmansa saanut Anthoine Hubert oli kaksi vuotta sitten F1-tulokkaan tallikaverina – lupaava kuski voitti mestaruuden ja nousi Renault'n F1-akatemiaan

Järkyttävä kolari Eau Rougessa – auto katkesi keskeltä kahtia 1:47
Anthoine Hubert kuoli rajussa onnettomuudessa Belgian Span radalla.

Lauantain F2-kisassa Belgiassa menehtynyt Anthoine Hubert oli lupaava kilpakuljettaja, johon ranskalainen Renault oli jo iskenyt kyntensä kahden vuoden takaisin GP3-mestaruuden jälkeen.

Hubert, 22, sai surmansa Belgian Span radalla ajetun kisan onnettomuudessa. Usean auton kolari tapahtui jo kisan toisella kierroksella. Arden-tallin kuski julistettiin kuolleeksi kello 19.35 Suomen aikaa.

Nuorella kuljettajalta oli kauden ajalta tilillään jo kaksi kisavoittoa. Ensimmäistä kauttaan Formula 2 -sarjassa ajanut Hubert vei nimiinsä kisat Monacossa ja kotimaassaan Ranskassa.

Viime kaudella lyonilainen ajoi GP3-sarjaa ART-tallin väreissä voittaen mestaruuden kahdella kisavoitolla ja 11 palkintosijalla. ART vei nimiinsä sarjan kolmoisvoiton, kun ranskalaisen jälkeen seuraaviksi sijoittuivat venäläinen Nikita Mazepin ja Alfa Romeon kehitysohjelmaan kuuluva britti Callum Ilott.

Vuonna 2017 ART tyhjensi pöydän niin ikään kolmen kärjellä. Tuolloin mestariksi GP3-luokassa kruunattiin nykyinen Williamsin F1-kuski, Mercedeksen tulevaisuuden lupaus George Russell ennen Jack Aitkenia ja Nirei Fukuzamia. Hubert oli tulokaskaudellaan sarjan kahdeksas.

Toukokuussa 2018 Hubert nimettiin mukaan Renault’n kuskiohjelmaan. Viime tammikuussa hänet otettiin virallisesti osaksi ranskalaistallin F1-kuskikaartia. Formula ykkösten testitapahtumiin hän ei ehtinyt ottaa osaa.