Supertähtiä vilisseestä gaalasta julkaistiin urheilumaailmaa kohauttanut valokuva – Venus Williams selittää, mistä oli kysymys

Lukuisat urheilutähdet ja muut superjulkkikset osallistuivat maanantaina New Yorkissa järjestettyyn Met Galaan. Yksi kuva on puhuttanut urheilumaailmaa gaalan jälkimainingeissa.

Metropolitan Museum of Artin vuosittain järjestämä varainkeruugaala kerää yhteen superjulkkiksia eri aloilta. Urheilijoista paikalla olivat muiden muassa F1-tähti Lewis Hamilton, US Openin voittaja Emma Raducanu sekä tennistähdet Serena Williams, Venus Williams ja Maria Sharapova. Sharapovan gaalasta julkaisema kuva on puhuttanut urheilumaailmaa gaalan jälkimainingeissa.

Sharapova julkaisi Instagramin stories-osiossa kuvan, jossa hän poseeraa iloisissa tunnelmissa Williamsin siskosten kanssa. Kuvan voit katsoa tästä linkistä.

Kummeksuntaa on aiheuttanut kuvasta välittyvä lämpö ja tähtien läheiset välit, sillä Williamsien ja Sharapovan välien uskottiin olleen kiristyneessä tilassa.

Venus Williams avasi yhteiskuvan taustoja Instagram-julkaisussaan, josta kertoo Givemesport.com.

– Serena ja minä puhuimme juuri Mariasta eräänä päivänä. Harmittelimme sitä, ettei Maria enää pelaa. Kun näimme hänet (gaalassa), menimme molemmat kertomaan hänelle, että puhuimme hänestä juuri ja toivoimme, että hän olisi yhä kiertueella, Williams kertoo.


– Olimme niin iloisia tavatessamme. Halasimme ja nauroimme yhdessä, vaihdoimme kuulumisia ja sitten otimme kuvan. Tarinan tausta on se, että vaikka kilpailimme kovaa kentällä vuosien ajan, kunnioitamme ja rakastamme toisiamme. Rakastamme Mariaa.

Sharapova, 34, lopetti uransa viime vuonna. Hän saavutti urallaan kaikkiaan viisi grand slam -voittoa kaksinpelissä. Williamsien urat jatkuvat vielä. Serena Williams on toistaiseksi voittanut ennätykselliset 23 grand slam -turnausta. Venus Williamsin, 41, tilillä grand slam -voittoja on seitsemän.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja