Kiira Korven ex-mies Arthur Borges pokasi maailman kovimpiin lukeutuvan tennistähden – video: näin Borges iloitsi rakkaansa voitosta

Arthur Borgesin huhutaan löytäneen uuden rakkauden.

Tennispiireissä huhutaan espanjalaisen huippupelaaja Garbine Muguruzan, 28, ja Kiira Korven ex-miehenä tunnetun Arthur Borgesin suhteesta. 

Borges oli kannustamassa Muguruzaa arvostetun tennisturnaus WTA:n finaalissa tällä viikolla, jonka Muguruza voitti. Videolle tallentui Borgesin riemu tennistähden voitosta.

Sittemin Borges lisäsi omaan Instagram Stories -osioonsa videon kultajuhlinnasta sekä kaksikon yhteiskuvan sydän-emojin kera. Kaksikko on bongattu yhdessä jo lokakuusta alkaen niin ikää tennisturnauksissa. Suhdettaan he eivät ole kuitenkaan vahvistaneet julkisesti. Asiasta uutisoi ensimmäiseksi Suomessa Iltalehti

Garbine Muguruza on arvostettu tennispelaaja, jonka saavutuksiin kuuluvat muun muassa Wimbledonin voitto vuodelta 2017. Hän on ensimmäinen espanjalainen, joka on onnistunut voittamaan WTA-turnauksen, jonka lisäksi hän on kaksinkertainen Grand Slam -voittaja.

Borges nousi julkisuuteen ex-taitoluistelija Kiira Korven rakkaana. Pariskunta piti yhtä yli kymmenen vuotta, joista naimisissa kolme viimeisintä. Pariskunnan häitä juhlittiin vuonna 2018 Italian Como-järvellä. Paikalla oli useita julkisuudesta tuttuja vieraita, jotka päivittivät häiden tunnelmia ahkerasti sosiaaliseen mediaan.

Korpi ja Borges erosivat tämän vuoden kesäkuussa.

– Meidän upea yhteinen matka pariskuntana ja avioparina on tullut päätökseen. Yhdentoista vuoden aikana olemme oppineet hurjasti toisistamme sekä itsestämme. Olemme nauttineet yhdessä elämästä ja olemme kiitollisia meidän hienosta tarinasta sekä upeasta ystävyydestä, jolle ei ole mistään syytä koskaan loppua, pariskunta ilmoitti.

Lue myös:

    Uusimmat