Supersuosittu sinkkupäivä vyöryy huomenna suomalaisiin verkkokauppoihin - onko tämä 11 euroa maksava munamainen jääkaappi kaiken huippu?

Maailmalla vuoden suurimpana ostospäivänä tunnettu Singles' Day rantautuu useisiin suomalaisiin verkkokauppoihin huomenna. Päivä tuo mukanaan jos jonkinmoisia erikoistarjouksia.

Ei siitä ole kuin muutama vuosi, kun Suomeenkin rymisteli Black Friday eli Musta perjantai -ostospäivä. Tänä  vuonna suomalaiset kuluttajat pääsevät erikoistarjousten makuun jo aiemmin, sillä Suomeen saapuu huomenna maailmalla tunnettu Singles' Day eli sinkkupäivä.

Ostospäivä on saanut alunperin alkunsa Kiinasta, mutta se on sittemmin levinnyt myös muualle maailmaan.

Suomessa useat verkkokaupat ovat jo julkaisseet sinkkupäivän tarjouksiaan. Suomeen rantautuneessa uudessa ostospäivässä ovat tänä vuonna mukana muun muassa elektroniikkaliikkeet Gigantti ja Verkkokauppa.com sekä puhelinoperaattori Telia.

Tarjousten joukossa on elektroniikkaa, rumpuja, puhelinliittymiä ja edullinen puhelinliittymä, mutta ehkä hulvattomin tarjous on Verkkokauppa.comin 11 euroa maksava kananmunan muotoinen minijääkaappi.

Sinkkupäivää vietetään 11.11., koska ykköset päivämäärässä symboloivat yksin eläviä ihmisiä. Singles' Dayna tunnettu sinkkupäivä on eräänlainen versio ystävänpäivästä: päivä, jolloin sinkut hemmottelevat itseään lahjoilla ja juhlistavat sinkkuuttaan.

Myyntimäärissä mitattuna ostospäivä kirii jopa Black Fridayn ohitse. 

***

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja