Supernanny Pia Penttala huolestuu 3-vuotiaan Eelin käytöksestä: "Välittömästi, kun hänen pinnansa katkeaa, hän yrittää lyödä äitiään"

1:03
Eeli-pojan pinna pettää - kohdistaa aggressionsa äitiin.

Supernanny Suomi -sarjan jaksossa 24-vuotias Sara-äiti painiskelee villin Eeli-pojan kanssa, jonka käytös on välillä jopa aggressiiivista.

Supernanny Suomi -sarjassa päästään tutustumaan 24-vuotiaan Saran ja 3-vuotiaan Eelin arkeen Oulussa. 

Hiljattain uuteen kaupunkiin muuttaneella yrittäjä-äidillä on hankaluuksia sovittaa yhteen työkiireet ja pikkulapsiarki ilman turvaverkkojen tukea.

Oman haasteensa kuvioon asettaa perheen villi ja vallaton ainokainen, Eeli-poika, joka työkseen asettuu vastahankaan, usein myös aggressiivisesti. Perheen yhteinen aika on jo nyt kortilla, ja silti sekin vähä tuntuu usein vain taakalta, joka on hoidettava muiden velvollisuuksien ohessa.

SupernannyPia Penttala peräänkuuluttaa Sara-äidiltä aikuisen otteita vanhemmuuteen, sillä aikuisen asettamia rajoja vilkas Eeli todellakin tarvitsee.

– Eelillä on aika lyhyt pinna ja välittömästi, kun se pinna katkeaa, hän yrittää lyödä tai puristaa äitiä. Häntä ärsyttää yli kaiken, kun joku häntä määrää, Penttala pohdiskelee. 

Supernanny Suomi torstaisin klo 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja