Super Bowl sai jalkapallolegendan vitsikkäälle tuulelle, hulvaton heitto herätti hilpeyttä – ”Voisiko joku selittää?”

NFL:n Super Bowl on kiistatta yksi urheilumaailman seuratuimpia yksittäisiä tapahtumia. Perinteikäs tapahtuma sai myös jalkapallolegenda Ronaldon vitsailemaan lajin kustannuksella.

Monet eri urheilulajien huiput saapuivat paikalle seuraamaan Los Angeles Ramsin ja New England Patriotsin välistä Super Bowlia Atlantaan. Paikalla nähtiin muun muassa yleisurheilutähti Usain Bolt sekä jalkapalloilijat Kaka ja Harry Kane.

Suuri urheilutapahtuma sai myös jalkapallon brassilegendan Ronaldon aktiiviseksi. Ronaldo intoutui vitsailemaan amerikkalaisen jalkapallon kustannuksella omalla Instagram-tilillään, jonne hän lisäsi kuvan amerikkalaisen jalkapallon kanssa.

– Voisiko joku selittää, miksi tätä lajia kutsutaan jalkapalloksi, vaikka peliväline ei ole pallo, eikä sitä pelata jaloilla, Ronaldo kirjoittaa kuvatekstissä.

Ronaldon kuva herätti paljon hilpeyttä seuraajiensa keskuudessa, ja monet jalkapallotähdetkin kommentoivat kuvaa.

– Olen samaa mieltä, mutta tuollaisesta pallosta huolimatta harhauttelisit pelaajia helposti, Patrice Evra kommentoi iloisesti.

Brassitähti Neymar ja Ranskan MM-kultaan kesällä johdattanut Paul Pogba puolestaan tyytyivät kommentoimaan kuvaa vain useiden nauruhymiöiden kera.

Jos yllä oleva kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat