”Vuoden isän” vanhemmuusniksi jalkapallo-ottelussa kerää hehkutusta: ”Kaikki sankarit eivät käytä viittoja”

1:43
Arttu-poika tietää paljon urheilusta!

Eräs isä piti yksinkertaisella niksillä pikkutyttönsä tyytyväisenä seuratessaan itse jalkapallo-ottelua.

Atlantassa asuva Taylor Scalera sai tallennettua erään vanhemmuuden tähtihetken yhdysvaltalaisen jalkapalloseuran Atlanta Unitedin ottelussa.

Taylor jakoi videon niin Instagram-tilillään kuin Twitterissäkin. Videolla pienen tyttönsä kanssa jalkapallo-ottelussa oleva isä keskittyy peliin tytön hörppiessä juomaa pullostaan. 

Pitääkseen tytön tyytyväisenä isällä on kuitenkin niksi takataskussaan – tai ainakin lähellä. Siinä missä toisella kädellä isä syö hotdogiaan, toisella kädellä isä pitää selkänsä takana puhelintaan, jossa pyörii tyytyväisen tytön iloksi piirretty.

"Vuoden isä", kommentoi Taylor jakamaansa videota.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myös urheiluun keskittyvä televisioasema ESPN jakoi videon Twitter-tilillään saatesanoin: "Kaikki sankarit eivät käytä viittoja." Videon jakoi myös Atlanta United sekä moni muu urheiluseura

Pelkästään Twitterissä videota on katsottu liki 2 miljoonaa kertaa.

Isä tunnistettiin pian Andrew Louvat -nimiseksi jalkapallofaniksi, pikkutytön nimi on puolestaan Avery. Atlanta United lähetti kaksikolle pelipaidat somesuosion kunniaksi.

"Kerro minulle..."

Aivan kaikki eivät pitäneet niksiä vanhemmuuden riemuvoittona.

– Kerro minulle, miten ruudun työntäminen lapsen naamaan on oikein tekemistä? ihmettelee Instagram-käyttäjä yakub522, joka kertoo, ettei hän tarvitse ruutuja oman 5-vuotiaansa kanssa jalkapallo-otteluissa käydessään.

Tähän videon jakanut  Taylor vastasi: 

– Se on hienoa. On mahtavaa, että hän nauttii jalkapallosta, parhaasta urheilulajista maailmassa... Mutta ei jokainen pikkutyttö näe asiaa niin.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: New York Post, Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja