Suostuisitko DNA-testiin löytääksesi täydellisen asuinkumppanin? Erikoinen kokeilu hämmentää ja huvittaa somessa

8:02

Kämppis haussa? Britanniassa voi kokeilla löytää sopivaa asumiskaveria DNA-testin avulla.

Asunnonvaihto edessä? Katso videolta, mitä silloin tulee ottaa huomioon!

Tuntemattomien ihmisten kanssa samaan asuntoon muuttaminen on aina jännittävää: Mitä jos toisen tavat osoittautuvatkin sietämättömiksi tai käy ilmi, ettei toisen kanssa tule ollenkaan toimeen? Eikä mistään tunnu löytyneen tapaa, jolla kämppisten sopivuuden voisi varmistaa etukäteen – ennen tämän brittiyhtiön ilmoitusta.

Kimppakämppiä ja kämppäkavereita välittävä SpareRoom on ilmoittanut, että tulevilla vuokralaisilla on nyt mahdollisuus löytää helposti täydellinen kämppäkaveri DNA-testin avulla!

DNA- ja persoonallisuustesti apuna

Sveitsiläinen yhtiö Karmagenes on suunnitellut teknologian, jonka avulla kimppakämppään muuttamista suunnittelevat voivat saada kotipakkauksen ja tehdä sen avulla DNA-testin syljestään.

Pelkkään sylkitestiin SpareRoom ei kuitenkaan luota, vaan täydellisen kämppäkaverin löytääkseen kokelaat saavat tehdä myös netissä persoonallisuustestin. Takaisin ihminen saa yksityiskohtaisen erittelyn persoonallisuudestaan sekä tiedot kämppäkaverista, jonka kanssa hänen pitäisi tulla toimeen.

SpareRoomin idea perustuu tutkimuksiin, joiden mukaan 60 prosenttia ihmisen persoonallisuudesta johtuu DNA:sta ja loppu on ympäristön vaikutusta. SpareRoom luottaa, että tiede voisi taata harmonisen yhteiselon.

Tuo ymmärrystä itsestä ja auttaa valitsemaan sopivan kaverin

– Me haluamme antaa käyttäjillemme niin onnellisen kokemuksen asunnon jakamisesta kuin mahdollista, joten testaamme DNA-pakkauksia nähdäksemme, jos tieteen tuominen voi vastata prosessista, kertoo SpareRoomin viestintävastaava Matt Hutchinson.

– Ei ole olemassa täydellistä kimppa-asumista, mutta hiukan parempi ymmärrys itsestä ja siitä, kuinka valita kämppäkaverit persoonallisuuttasi mukaillen, voi aittaa löytämään sinulle täydellisen tasapainon, hän jatkaa.

Sosiaalisessa mediassa SpareRoom ilmoitti arpovansa 15 DNA-testipakettia. Asia herätti heti kiinnostusta, ja sai monet myös vitsailemaan. Joku jopa ihmetteli, oliko kyseessä aikainen aprillipila. Toisaalta eräs kommentoija kyseli toiveikkaana, voisiko pakkaus auttaa häntä löytämään tyttöystävän.

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja