Suosittu kauneustuote räjäytti auton karmeaan kuntoon – Christine varoittaa: "Sitä ei tule ajatelleeksi"

Videolla näytetään, miten tulipalo voi syttyä pienestä tuikusta.

Autossa räjähtänyt kuivashampoopullo sai aikaan pahaa jälkeä Yhdysvalloissa, kertoo muiden muassa WSLS 10 News-uutissivusto. Tuhoutuneen auton omistavan nuoren naisen äiti varoittaa aerosolipakkausten jättämisestä kuumaan autoon.

Yhdysvalloissa Missourissa tapahtui läheltä piti -tilanne, kun kuumaan autoon jätetty kuivashampoopullo räjähti. Auton keskikonsolin päällä ollut hiustuote jätti jälkeensä suuren reiän kattoluukkuun ja kolon keskikonsolin paikalle.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

"Laskeutui noin 15 metrin päähän"

Aluksi auton omistaja luuli, että hänen autonsa päälle on tippunut jotain. Hetken kuluttua selvisi, että auton oli tuhonnut kulkuneuvon sisälle jätetty hiustuote.

– Eilen oli kuuma ja pullo räjähti. Se lennätti konsolin kannen irti saranoistaan, ampaisi kattoluukun läpi ja kohosi niin korkealle ilmaan, että laskeutui noin 15 metrin päähän, Christine Debrecht kirjoittaa Facebookissa. Christine on auton omistavan 19-vuotiaan nuoren naisen äiti.

Arkinen virhe voi koitua kohtaloksi

Onni onnettomuudessa oli, ettei kukaan ollut sisällä autossa räjähdyshetkellä.

Suihkepulloja, joissa on nestemäistä ainetta ja ponnekaasua, ei saa jättää auringonvaloon tai yli 50 asteen lämpötilaan, sillä kuumuus lisää painetta pullossa, jolloin se voi räjähtää.

– Älkää jättäkö aerosolipulloja autoon. Sitä ei tule ajatelleeksi päivittäin, Christine varoittaa.

Räjähdyksessä pahoin kärsinyt kulkuneuvo on nyt autokorjaamolla. Korjaamon omistaja kertoi auton omistajalle, ettei ole työuransa aikana nähnyt mitään vastaavaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja