Mainos

Suosionsa huipulla oleva räppäritähti Pyhimys ei häiriinny lisääntyneestä julkisuudesta: "Kyllä täällä saa olla aika rauhassa"

Kuusi Emma-patsasta helmikuussa Emma-gaalassa pokannut Pyhimys vieraili Vappu ja Marja Livessä.

Rap-artisti Pyhimys, oikealta nimeltään Mikko Kuoppala, 37, vieraili Vappu ja Marja Liven neljännessä jaksossa.

Pyhimys oli helmikuun alussa Hartwall-areenalla juhlitun musiikkialan Emma-gaalan suurin menestyjä: hän voitti yhteensä kuusi Emma-palkintoa.

Lisääntyneen mediahuomion myötä Pyhimyksen tekemisiä seurataan entistä tarkemmin myös esimerkiksi Seiska-lehdessä. Vappu Pimiä kysyi räppäriltä, hiveleekö tällainen huomio itsetuntoa vai ahdistaako se.

– Ymmärrän, että tämä on julkinen ammatti ja on hyvä, että on tunnettu jollain tasolla. Mutta en ole kaivannut Seiskaa pörräämään dronella kotini liepeille, Pyhimys sanoo.

– Ei se kuitenkaan ahdista. Suomi on pieni maa. Kyllähän se vähän ehkä ärsyttää, mutta ei se ole iso asia. Kyllä täällä saa olla aika rauhassa. Yritän aina muistuttaa itseäni siitä, että olen nähnyt presidentti Tarja Halosen Alepassa.

Viime viikolla Pyhimys päätyi otsikoihin kommentoituaan huumeiden käytön lisääntyneen musiikkipiireissä.

– Täytyy sanoa, että se kohu sai varomaan sanoja. Yritin puhua siitä, että päihdekulttuuri on laajentunut, päihdevalinnat ovat aiempaa monimuotoisempia. Totta kai se käännettiin muotoon "Pyhimys paljastaa: eliitti tekee näin", räppäri sanoo.

– Se on vaikeaa. Mutta kyllä minusta tuntuu, että kyseessä ei ole enää vain alkoholi, vaan saattaa olla muita valintoja.

Vappu ja Marja Live keskiviikkoisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja