Suosikkinäyttelijä jätti yllättäen Salkkarit: "Olen antanut kaikkeni"

Kurkista Salkkareiden ensi viikkoon 0:42

Monica Mustavaaraa Salatuissa elämissä näyttelevä Irina Vartia poistuu sarjasta.

Kurkista videolla Salkkareiden tämän viikon juonikuvioihin!

Suosikkihahmoa sarjassa näytellyt Irina Vartia suuntaa uusille urille ja jättää viiden vuoden tiiviin työrupeaman Salatuissa elämissä taakseen. Monica Mustavaaran esittäminen sarjassa on ollut näyttelijälle tärkeää.

– Sarja on ollut minulle kaikki kaikessa viisi vuotta. Olen hengittänyt ja elänyt sitä. Se on hallinnut elämääni hyvällä tavalla. Olen antanut kaikkeni, Vartia kuvailee työtään.

Näyttelijä kertoo tienneensä jo pitkään Monicaan kohdistuvista juonenkäänteistä, eikä sarjasta pois lähteminen ollut mitenkään yllätys. Monican ja Severin intohimoinen kielletty suhde saa hahmon jättämään Pihlajakadun, siskonsa Camillan painostamana.

– Koen sen niin, että Monica elää omaa nuoruuttaan Severin kautta ja taantuu teini-ikäisen tasolle. Severi ei olekaan ihan sopiva sulho ja Monica lähtee ottamaan etäisyyttä tilanteeseen, Monica kuvailee kuluneen syksyn juonikuvioita.

Joutui leikkauspöydälle heti kuvauksien päätyttyä

Lähtöpäivä oli näyttelijälle dramaattinen hetki, sillä hän oli kärsinyt selkäkivuista jo pitkään. Pitkittynyt välilevyn pullistuma vaati leikkausta, jonne hän päätyi heti viimeisen päivän kuvauksien jälkeen.

– Olin todella vaivainen ja odotin koko kevään pääsyä selkäleikkaukseen. Menin kuvauksista seuraavana päivänä kirurgin hoitoon.

”Kansainvälinen ura kiinnostaa”

Salkkareiden jälkeen freelancer-näyttelijä on nähty muun muassa musikaalissa Seinäjoella. Myös joogaopettajaksi opiskeleva tähti kertoo olevansa kiinnostunut jatkossa monipuolisista töistä.

– Kansainvälinen ura kiinnostaa. Haluan ajatella isosti. Tapaan ihmisiä ja katselen eri vaihtoehtoja.

Vielä uudet työkuviot salaisuutena pitävä näyttelijä toivoo tapaavansa sarjan faneja myös jatkossa.

– Toivon, että fanit katsovat minun tulevia juttuja. Saa tulla moikkaamaan!

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös:

    Uusimmat