Suoriudu sovituskopista ulos helpommalla – ota kätevät vinkit käyttöön

Vaateostoksista voi selvitä myös hieman helpommalla kun valmistaudut urakaan jo kotona ja toimit sovituskopissa ripeästi.

Vaatteiden sovittaminen sovituskopissa ei ole aina hauskaa ja nopeaa puuhaa. Miten selvitä pakollisesta osuudesta shoppailua vähän nopeammin..

Katso itseäsi sovituskopin peilistä omat vaatteet päällä, ennen kuin riisuudut. Onko peili ja valaistus imarteleva vai päinvastoin? Näin sinulla on vertailukohtaa ennen kuin sovitat liikkeen vaatteita.

Laita vaateostoksille päälle helposti riisuttava paita, alaosa ja kengät. Valitse housujen sijaan hame, napitettavan paidan sijaan trikoopaita ja avokkaat nauhakenkien sijaan.

Valitse hyvät alusvaatteet. Älä lähde sovitusretkellä urheiluliiveissä. Tavalliset kaariliivit sopivat paremmin erilaisten vaatteiden alle ja näet paremmin miten vaate istuu päälle. Muista myös kun lähdet sovittamaan uimapukuja, ettet pue päällesi lahkeellisia alushousuja vaan tavalliset.

Käytä deodoranttia joka ei suttaa ja laita mahdollisimman vähän meikkiä. Kun sovittelet paitoja ja mekkoja, sinun ei tarvitse varoa vaatteita riisumalla ja pukemalla niitä hitaasti etteivät ne sotkeudu.

Laita mahdollisimman vähän koruja. Kaulakorut ja isot korvakorut ovat paitoja ja mekkoja sovittaessa pahasti tiellä.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat