SuomiAreenan ensi vuoden teemat julki – yhteistyökumppaneiksi Telia ja Metsähallitus: "Suomi tarvitsee yhteisöllisyyttä"

7:34
SuomiAreenan ensi vuoden teemoja ovat yhteisöllisuus, digitaalisuus ja luonto.

Ensi vuoden SuomiAreenan yhteistyökumppaneiksi on valikoitunut teknologia- ja mediayhtiö Telia ja Metsähallitus. SuomiAreena on suurin kotimainen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain Porissa.

Kesän 2021 teemoina SuomiAreenassa ovat yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto.

Metsähallituksen viestintäjohtaja Terhi Koipijärvi sanoo, että SuomiAreenan teemat ovat tärkeitä myös Metsähallituksen näkökulmasta.

– Meidän tehtävämme on kehittää vastuullisesti luonnon arvoa ja yhteistä varallisuuttamme yli sukupolvien, ja siinä avoin yhteiskunnallinen keskustelu eri näkökulmien yhteensovittamisesta on ratkaisevan tärkeää.

Samoilla linjoilla on myös Telian yritysvastuujohtaja Eija Pitkänen, jonka mukaan digitaalisen viestinnän merkitys korostui koronan aikana.

– Suomi tarvitsee nyt yhteisöllisyyttä, Pitkänen sanoo MTV:n Uutisaamussa. 

SuomiAreena on perinteisesti järjestetty Porissa. Tänä vuonna SuomiAreenaa ei kuitenkaan järjestetty koronaepidemian vuoksi, mutta MTV:llä nähtiin ohjelmistosta Tasavallan presidentin kyselytunti ja puheenjohtajatentti.

MTV Uutiset kuuluu Telian ja SuomiAreenan kanssa samaan konserniin.

Katso artikkelin alussa olevalta videolta, mitä yhteistyökumppanit odottavat ensi kesän SuomiAreenalta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja