Mainos

Suomi teki historiaa: maailman ensimmäinen Ensitreffit-vauva!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman sydänkäpysten Sarin ja Antin esikoinen on kaikkien aikojen ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -vauva.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toisella kaudella avioituneiden Sarin ja Antin perheonni täydentyy keväällä, kun parin esikoisen on määrä saapua maailmaan.

– Tämä on meille uskomaton ja ihana uutinen. Olemme todella onnellisia, Sari iloitsee.

Kyseessä on kaikkien aikojen ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -vauva. Vaikka ohjelmaformaatti on kansainvälisesti tuttu, ovat Sari ja Antti maailman ensimmäiset Ensitreffit alttarilla -vanhemmat.

– Kanavalla ollaan luonnollisesti todella ilahtuneita vauvauutisesta, ja toivotamme Sarille ja Antille kaikkea hyvää odotukseen. Myös ohjelmaformaatin omistajat ovat tietoisia uutisesta, ja tulevasta vauvasta iloitaan myös maailmalla, ohjelman vastaava tuottaja Onerva Österberg kommentoi MTV:ltä.

– Tuleva lapsi todistaa formaatin hienouden: kyse ei ole pelkästään televisioviihteestä, vaan ohjelmassa syntyy aitoja parisuhteita ja myös perheitä, hän jatkaa.

Suomessa pyörii parhaillaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen tuotantokausi. 3.11. nähtävässä kauden päätösjaksossa nähdään, kuinka parien rakkaustarinoiden lopulta käy ja mitä pareille kuuluu nykyään.

Ensimmäisen kauden pareista yhdessä ovat enää toisiinsa ensinäkemältä hullaantuneet Viola ja Esa, jotka kuitenkin vielä toistaiseksi viihtyvät hyvin kahdestaan.

– Liikutaan nyt maltilla. Kyllä me olemme tietysti aiheesta puhuneet, mutta ei meillä mitään suunnitelmia ole vielä, Esa kertoi mtv.fi:lle viime keväänä.

Ensimmäisen kauden kaksi muuta paria Miia ja Olli sekä Pia ja Jussi ovat eronneet.

Katso videolta Sarin ja Antin ensikohtaaminen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla -ohjelman päätösjakso nähdään 3.11. AVAlla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.