Mainos

Vauvauutisia: Ensitreffit-kulisseissa tavannut pari sai perheenlisäystä!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan hakeneet Karoliina ja Jari eivät päätyneet televisioon, mutta löysivät ohjelman avulla toisensa. Nyt pari sai esikoisensa. 

Karoliina, 33, ja Jari, 38, tapasivat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelman avulla, vaikka eivät koskaan näkyneet itse ohjelmassa. Nyt yli vuoden verran yhtä pitänyt pariskunta on saanut esikoisensa. 

– Saimme tyttövauvan viikko sitten. Synnytys sujui hyvin, ja olemme molemmat todella onnellisia uudesta tulokkaasta, Karoliina kertoo. 

Karoliinan ja Jarin rakkaustarina sai alkunsa, kun ohjelman asiantuntijat löysivät täydellisen matchin. Pari ei päätynyt mukaan ohjelmaan, mutta tutustui kuitenkin toisiinsa kameroiden ulkopuolella. Rakkaus roihahti, ja nyt pariskunta opettelee elämään vauvaperheen arkea. 

– Kyllä tämä on näin alkuun hieman opettelua. Emme ole oikein malttaneet nukkuakaan, Karoliina kertoo. 

Helmikuussa 2016 Jari muutti Turusta Karoliinan luokse Helsinkiin. Pariskunta osti keväällä yhteisen asunnon Helsingistä, ja nyt kaikki on valmista vauvaa varten. Heidän rakkaustarinansa on edennyt vauhdilla, mutta parin mukaan kaikki tuntuu luonnolliselta. 

– Kyllä me aina välillä vieläkin havahdutaan siihen, miten mieletöntä on, että löysimme toisemme. Vuodessa meidän molempien elämä on muuttunut melkoisesti, mutta hyvä näin, Karoliina iloitsee. 

Ketkä löytävät toisensa sarjan uudella kaudella?

Katsomo-video ei ole saatavilla


ENSITREFFIT ALTTARILLA starttaa AVAlla 6.9.2016 klo 21.00!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.