Suomi-räppärit mukana megarallissa – matkatavarat suuri haaste

Gumball 3000 -ralliin lähtee Suomea edustamaan yksi autokunta, jossa mukana on kaksi räppäriä. Nelihenkisen tiimin suunnitelmat muuttuivat viime metreillä, ja nyt neljän auton sijaan matkaan lähdetään yhdellä ajoneuvolla.

Julkkisten ökyrallin maineessa olevaan tapahtumaan Suomi-tiimi lähtee Vaatimattomuus kaunistaa ja Sopu sijaa antaa -sloganeilla. Mikael Gabrielin ja Mustan Barbaarin tähdittämä tiimi aikoo ajaa koko reitin Tukholmasta Las Vegasiin taksilla. Luksusfiilistä haetaan ulkopuolisella kuskilla: toisin sanoen Suomen joukkue ottaa mittarin alle ja lähtee ralliin neljän apukuskin miehityksellä.

Mukaan protskujauhoja ja kynsisakset

Mikael Gabriel on treenannut kyydissä istumista jo useamman vuoden. Mies sai ajokortin vajaa kuukausi sitten, ja keikkamatkat hän yleensä istuukin kyydissä eikä ratin takana. Viikon mittaisella reissulla mies uumoili voivansa jopa päästä esiintymään yhdessä nuoruuden ystävänsä, Mustan Barbaarin kanssa.

– Joo, siis apua! Mä en o yhtään kelannut matkatavaroita vielä, tosi vähän mahtuu mukaan kun meitä on autossa niin monta. Kai mä pakkaan vaan seitsemät sukat, seitsemät kalsarit ja kynsisakset, Gabriel naurahtaa MTV.fi:lle.

Mutta miksi kynsisakset?

– Senverran toi reissu jännittää, että pakko ottaa kynsisakset mukaan ettei mee kynsien pureskeluksi. Koko projekti jännittää! Pienessä Volvossa viidestään istuminen. Ja yksi niistä viidestä on Musta Barbaari, joka vie kahden hengen istumapaikat, tatuoitu suomiräppäri nauraa matkan haasteita.

Gabriel julkaisi jo muutama viikko sitten Instagram-tilillään videon, jossa hän testaa autoa, jolla hänen alunperin piti ralliin osallistua.

Gabrielin kollega Musta Barbaari puolestaan ei jännitä reissua lainkaan. MTV.fi:n torstaina tavoittama mies ei vielä ollut liiemmin pohtinut edes matkatavaroitaan.

– En ole vielä edes aloittanut pakkaamaan. Ihan ekana pakkaan prostkut ja lisäravinteet. Pieruverkkarit ja t-paita taksissa istunmiseen ja iltamenoihin pari siistimpää paitaa. Iisi juttu, mä hallitsen tän geimin, Barbaari viileästi tokaisee.

Luksusreissuksi matkaa tituleeraava mies kertoo reissanneensa ennenkin lisäravinteidensa kanssa, mutta ei Yhdysvalloissa.

–Niin joo, siellä taitaa kyllä olla vastassa vähän tiukemmat turvatoimet, mies havahtuu matkatavaroitaan pohtimaan.

Tähtäimessä selfie Mike Tysonin kanssa

Ralliin osallistuvien nimien joukosta Barbaari nostaa yhden ylitse muiden.

– Jos tulee mahdollisuu,s niin Mike Tysonilta menen nöyrästi, häntä koipien välissä kysymään selfietä. Koska hänen rinnallaan kalpenee jopa Musta Barbaari, räppäri veistelee.

Sanavalmiiden artistien lisäksi taksin kyytiin hyppäävät urheilutoimittaja Esko Seppänen ja kolumnisti LeftFoot. 

Julkkiksia pursuava tapahtuma starttaa Tukholmassa sunnuntaina 24.5. kello 13:00 Suomen aikaa.  

MTV.fi on lähtöviivalla seuraamassa starttia, bongaamassa tähtiä ja raportoimassa maailman hulppeimmista ajopeleistä.  


Lue myös:

    Uusimmat