Suomi johtoon voimahyökkääjän ensimmäisellä Leijonat-maalilla! Osumaa katseltiin videolta

Leijonat siirtyi toisen erän alussa 2-1-johtoon Saksaa vastaan ja on kiinni lohkovoitossa. Osumasta vastasi maajoukkuedebytantti Juhani Tyrväinen.

Niko Ojamäki ohitti saksalaispuolustuksen ja nousi väkevästi maalille. Kiekko ei mennyt maaliin, vaan pomppasi maalille nousseelle Juhani Tyrväiselle.

Ensimmäisiä MM-kisojaan pelaava Tyrväinen tökkäsi kiekon sisään ja viimeisteli uransa ensimmäisen maalin Leijonissa.

Saksalaisten päävalmentaja Toni Söderholm haastoi osuman, mutta tuomaristo ei nähnyt syytä hylätä maalia.

Avauserä meni tasan 1-1. Suomen avausmaali oli Harri Pesosen käsialaa, mutta Saksan Marc Michaelis tasoitti pelin vain kaksi minuuttia myöhemmin.

Ottelussa käynnissä on toinen erä. Ottelun liveseurantaan pääset tästä.