Suomensukuinen kiekkojätti astui yli hirmuisen pitkän heiton – latasi voimasanat perään: "Nyt alkaa kaveri olla tosissaan"

Daniel Ståhl kirosi yliastutun hirmuheiton jälkeen 1:04
Daniel Ståhl kirosi yliastutun hirmuheiton jälkeen.

Ruotsia edustava suomensukuinen kiekkojätti Daniel Ståhl kiskaisi Tukholmassa Timanttiliigan kisassa hirmuisen pitkän heiton, mutta ei pysynyt ringissä.

MAINOS

Koko Timanttiliiga-kausi C Morella!

Timanttiliigan Tukholman osakilpailu C More Sport 1 -kanavalla sekä cmore.fi -suoratoistopalvelussa kello 21 alkaen torstaina 30. toukokuuta.

Kaikki suorat lähetykset C Moren kanavilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!

Ståhl jysäytti viidennellä kierroksella limpun noin 73 metriin, mutta astui heittonsa yli. Ståhl manasi tätä rajusti.

– Nyt alkaa kaveri olla jo tosissaan, nimittäin sieltä tulee perinteisiä suomalaisia voimasanoja, C Moren asiantuntija Tommi Evilä kommentoi.

Ståhl osoitti olevansa ennätyskunnossa. Hänen uransa paras on 71,29 vuodelta 2017. 

– Oli häijy heitto, eikä se loppuviimein mennyt niin pahasti perään. Oikeastaan siinä tuli vain horjahtaminen, jonka jälkeen hän meni heiton perään. Siihen nähden hurja mies isolla H:lla, Evilä arvioi.

Ståhl voitti kilpailun tuloksella 69,57. Seuraavat sijat menivät Jamaikan Fedrick Dacresille (68,96) ja Itävallan Lukas Weisshaidingerille (66,97).

Ståhlin valmentaja Vesteinn Hafsteinsson kertoi Expressenille ennen kisaa ruotsalaistähden olevan tällä hetkellä sellaisessa iskussa, että jopa maailmanennätys voi olla mahdollinen. Kiekon ME on yhä Jürgen Schultin 74,08 vuodelta 1986.

Tällä kaudella parhaallaan 70,56 heittäneellä Ståhlilla on suomalainen äiti Taina Laakso.

Lue myös:

    Uusimmat