Suomen tennislupaus Otto Virtasen vahva vire jatkui Australiassa – "Oli kiva pelata"

Otto Virtasen, 17, urakka jatkui tenniksen Australian avointen poikien kaksinpelissä vahvasti, sillä suomalaispelaaja eteni kolmannelle kierrokselle. Virtanen kukisti toisella kierroksella Ruotsin Gustaf Strömin 7–5, 6–1.

– Kiirehdin pelin alussa liikaa, ja tuli helppoja virheitä. Sitten laitoin vähän jarruja. Sitä kautta tuli pisteitä ja ensimmäinen erä kotiin. Toisen erän alku oli hyvä, ja siinä tuli breikki (syötönmurto), Virtanen sanoi STT:lle.

Virtanen on sijoitettu poikien kaksinpelissä kolmanneksi, kun Ström oli sijoittamaton pelaaja. Virtanen syötti ottelussa 11 ässää ja sortui yhteen kaksoisvirheeseen.

– Oli kiva pelata, vaikka oli aika lämmintä. Jäi hyvä fiilis. Syötin tänään hyvin, hän sanoi.

Kolmannella kierroksella Virtanen kohtaa sijoittamattoman hollantilaispelaajan Lodewijk Weststraten.

– Pelasin häntä vastaan pari vuotta sitten Suomessa ja voitin, Virtanen muisteli.

Tyttöjen nelinpelissä Suomen Alexandra Anttila hävisi yhdysvaltalaisparinsa Skyler Marie Grace Grishukin kanssa avauskierroksella Yhdysvaltain Chloe Beckille ja Emma Navarrolle 4–6, 4–6.

Miesten nelinpelissä Henri Kontinen ja John Peers kohtaavat puolivälierissä britti Jamie Murrayn ja brasilialaisen Bruno Soaresin. Kolmanneksi sijoitetut Murray ja Soares kaatoivat kolmannella kierroksella Saksan Kevin Krawietzin ja Kroatian Nikola Mekticin 6–7 (3–7), 6–2, 7–5.

Lue myös:

    Uusimmat