Suomen surkein nikkari -ohjelmassa tohelotkin saadaan kehittymään

Juuso Mäkilähteen juontama Suomen surkein nikkari -ohjelma hakee innokkaita remppaajia mukaan.

Suomen surkein nikkari -ohjelma hakee mukaan remontti-intoilijoita, joilla remontit ei aina välttämättä mene aivan suunnitelmien mukaan.

Ohjelmaan valitut nikkarit pääsevät aisapareineen harjoittamaan taitojaan huippuasiantuntijoiden avustuksella.

– Tämä on nyt mahtava tilaisuus ihmisille, jotka ovat innokkaita nikkareita. Ohjelman kautta voi oppia ja kehittää taitojaan niin, että projektit eivät jää sillä tavalla kesken, että puoliso jäkättää asiasta seuraavan vuoden verran, Juuso Mäkilähde kertoo iloisesti.

Ohjelmaa juontava Mäkilähde arvelee, että ohjelmassa mukana olevien nikkareiden puolisoiden ei enää jatkossa tarvitse odottaa remontin valmistumista useita kuukausia.

– Jos oma tuttava on sellainen kaveri, joka on innokas tekemään, mutta työnjälki on välillä vähän mitä on, niin sellainen kannattaa ilmoittaa mukaan, Mäkilähde summaa.

Uuden oppiminen on aina hyvästä ja täten Suomen surkein nikkari -ohjelmassa parhaiten kehittyneet remppaajat palkitaan.

– Ohjelmassa saadaan toivottomaltakin tuntuvat tohelot kehittymään. Katsotaan, jos saataisiin näiltä peukalo keskellä kämmentä -tyypeiltä se peukalo ihan oikealle paikalle, Mäkilähde hehkuttaa. 

Jos lähipiiristäsi löytyy innokas remppaaja - olipa hän sitten ystäväsi, puolisosi, sukulaisesi tai vaikkapa työkaverisi, niin ilmoita hänet mukaan ohjelmaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat