Suomalaismuusikon taustalla Madonnan ja Stingin yhtyeistä tuttuja nimiä – Sam Huberilta uusi soololevy

9:32

Kotimaisen Eternal Erection -yhtyeen laulaja Sam Huberin sooloalbumilla soittaa yhdysvaltalainen yhtye, jonka jäsenet ovat vaikuttaneet muun muassa Aretha Franklinin ja Madonnan taustalla. 

Funk-yhtye Eternal Erectionin laulaja Sam Huber, 53, julkaisee syyskuussa uuden sooloalbuminsa Top of the World. Huberin edellinen levy Confused julkaistiin vuosi sitten.

Tiedotteen mukaan New Yorkissa äänitetyllä ja tuotetulla levyllä ovat mukana muun muassa Trickyn ja Major Lazerin kanssa työskennellyt Hawkman sekä tuottaja Tomás Doncker.

– Lähdin syksyllä 2016 kolmeksi kuukaudeksi New Yorkiin etsimään musakontakteja ja lopulta sain yhteyden Tomás Donckeriin, joka on muusikko ja tuottaja sekä pyörittää paikallista True Groove Records -levymerkkiä. Meillä synkkasi heti, Sam Huber muistelee tiedotteessa.

Albumilla Huberin taustalla soittaa mainitun levy-yhtiön oma yhtye The True Groove All-Stars, jonka jäsenet ovat tuttuja esimerkiksi Madonnan, Aretha Franklinin, Bruce Springsteenin, Stingin, Jennifer Lopezin ja Snoop Doggin taustalta.

– Tarkoitus on tuoda bändi myös Suomeen, muihin Pohjoismaihin ja Baltiaan vielä syksyn aikana.

Sam Huber on Ahlströmien metsäteollisuussukua. Isänsä puolelta hän on Huberin putkiyrityssukua. Muusikon äiti on taiteilija Mona Huber.

Huber on mainittu mediassa vuosien ajan Suomen kulttuuripiirien rikkaimpana henkilönä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja