Suomen luonto tarjoaa ainekset kukkaterapiaan

Lemmikistä uutta virtaa parisuhteeseen, kissankelloista apua seksielämään? Lue, miten suomalaisille tuttuja luonnon antimia hyödynnetään kukkaterapiassa!

Kissankello

Turhautuneisuuteen, jumittuneeseen tunne-elämään, antamaan tunteille keveyttä.

Tämä uute on niille, joiden tunne-elämä on kovettunut arjen rutiineissa. Se uudistaa ja antaa uskallusta havaita omat tarpeensa kaikilla tasoilla, myös seksielämässä. Tässä on perusuute suomalaiselle ujoudelle ja oman arvon värähtelylle.

Koivu

Puhdistumiseen, pelokkuuteen ja tukkoisuuteen, antamaan selkeyttä ja virtausta elämään.

Koivutippa poistaa epävarmuuden tunteen ja laittaa mielen ja energian virtaamaan elvyttävästi. Samalla se auttaa kasvamaan kypsäksi aikuiseksi ja puhdistaa ajatukset pois itsekkyydestä.

Kuisma

Antamaan rohkeutta, pelkoon ja masennukseen, toivonkipinän antaja.

Se antaa valoa pelokkaalle ja masentuneelle mielelle. Kuismatipat lähettävät toivonkipinöitä, jotka antavat rohkeutta ja valaisevat tietä. Uute mahdollistaa myös ihmisten välisen avoimen ja kestävän vuorovaikutuksen.

Kuusi

Poistamaan taakkoja, epäluottamuksen tunteelle, turvanantaja.

Sopii huolista ja velvollisuuksista aiheutuneisiin paineisiin. Se suojaa ympäristön paineilta sekä keventää taakkaa ja antaa sisäistä tukea. Helpottaa myös liiallista itsekritiikkiä.

Lemmikki

Kaipuun tunteeseen, muistojen herkistämälle mielelle, saamisen ja antamisen ilon kokeilemiseen.

Tämä on hyvä uute syvällä olevan kaipuun ja muistojen herkistämälle mielelle. Luhtalemmikki opettaa, että elämä on täynnä tilaisuuksia saada ja antaa rakkautta. Se auttaa myös saavuttamaan tasapainon unelmien ja todellisuuden välille. Tämä on hyvä uute laimentuneen parisuhteen elvyttämiseksi.

Lumme

Tasapainottamaan, poistamaan ristiriitaa, antamaan henkistä tyytyväisyyttä.

Lumme poistaa henkistä uupumusta, vahvistaa uskoa ja ylentää mieltä. Uute tasapainottaa perusviettejä ja korkeampia arvoja sekä vähentää niiden välistä ristiriitaa.

Mustikka

Ravitsemaan ja kokoamaan elämää, pehmeyteen ja yliherkkyyteen, antamaan elinvoimaa.

Mustikka auttaa sinua silloin, kun et pysty vastaanottamaan elämän tällä hetkellä antamia haasteita. Se antaa lisää elinvoimaa ja toimii myös elinvoiman välittäjänä. Uute kokoaa hajanaisuuden tunteen ja rakentaa turvalliset tunnekehykset.

Mänty

Juurruttamaan, liialliseen omavoimaisuuteen, opettaa jaloutta.

Mänty antaa nuorekasta voimaa ja jämäkkyyttä. Se ohjaa juuret maahan, vapauttaa itsesyytöksistä ja auttaa oppimaan omista virheistä.

Nokkonen

Antamaan elinvoimaa, voimattomuuteen, tuomaan tahtoa ja rohkeutta.

Nokkostipat ovat vitaalisuutta lisäävinä itsetuntoa kohottavia ja auttavat seisomaan omilla jaloilla. Opit ymmärtämään, että olet osa luontoa ja opit elämään sen mukaisesti.

Pihlaja

Keventämään sydäntä, itsekkääseen uhrautuvaisuuteen, iloiseen rakkauden ilmaisemiseen.

Pihlaja avaa sydämen havaitsemaa itsekkään ja todellisen rakkauden välisen eron niin, että ymmärrät oikean antamisen olevan sydämestä lähtevää palvelustyötä. Pihlaja tuo sydämelle keveyttä ja herkistää luovaan rohkeuteen. Se auttaa myös työskentelemään anteeksiantamisen jalossa taidossa.

Voikukka

Tuomaan valoa, jännittämiseen, virkistämään.

Laukaisee fyysisen jännityksen, joka puolestaan aiheuttaa mielen lukkiutumista ja masennusta. Uute antaa auringon voimaa ja energiaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja