Suomen hauskimmat mamut -kiertueella halutaan rikkoa ennakkoluuloja: "Kun naurat itsellesi, niin ihmisten on helppo lähteä siihen mukaan"

Suomen hauskimmat mamut Mebe ja Fabe kiertueelle 9:01
Katso video! Suomen hauskimmat mamut Mebe ja Fabe lähtevät kiertueelle!

Stand up -koomikot haluavat rikkoa ennakkoluuloja kiertueellaan.

Stand up -koomikot Mebest” Mebe” Rasid ja Farbod “Fabe” Mehrabkhani vierailivat MTV:n Huomenta Suomessa kertomassa Suomen hauskimmat mamut -kiertueestaan.

Kaksikko kertoo kaiken alkaneen TikTokista, jonka seurauksena heidän Stand up -keikkansa alkoivat olla loppuunmyytyjä. Kaksikon kiertueen keikoilla tullaan näkemään aina yksi "kiintiösuomalainen". Ensimmäisellä keikalla vierailijana on näyttelijä Aku Hirviniemi.

– Joku Aku Hirviniemi, josta en ole koskaan kuullutkaan, Fabe vitsaillee

– Kuulemma lupaava esiintyjä, Mabe lisää.

Kaverukset kertovat, että keikoilla vitsien aiheet vaihtelevat laidasta laitaan.

– Suomelaiset haluavat kuulla mitä mieltä maahanmuuttajat ovat suomalaisista ja millaisia oivalluksia meillä on suomalaisesta kulttuurista, Mabe kertoo.

Miehet kokevat tärkeäksi, että he voivat rikkoa ennakkoluuloja ja opettaa monikulttuurisuutta vitsailun kautta. Yleisö on ottanut aroistakin aiheista vitsailun hyvin.

–  Kun naurat itsellesi, niin ihmisten on helppo lähteä siihen mukaan. Yleensä yleisö on täysillä mukana ja tunnelma on lämminhenkinen, Mabe sanoo.

Katso koomikoiden koko haastattelu yllä olevalta videolta!

 

 

Lue myös:

    Uusimmat