Sami Hedberg Radio Novalle klassikkovitseistään: ”Voisin ottaa muutaman mukaan repertuaariini”

Koomikon 12 vuotta toimineella Sami Hedbergillä starttaa syksyllä 2017 jäähallikiertue. Onko luvassa vanhoja vitsejä, muun muassa supikoirista ja abiristeilystä?

Tunnettu stand up -koomikko Sami Hedberg kertoi Radio Novan Aamussa Sami Hedberg On Ice -jäähallikiertueestaan. Koomikko paljastaa, että kiertueella saatetaan kuulla vanhempia YouTube-videoilta tuttuja vitsejä, kuten esimerkiksi vanha kunnon abiristeily.

– Minulla on henkilökohtainen unelma, että voisin harjoitella vanhoja vitsejäni uudestaan ja ottaa muutaman niistä mukaan repertuaariini, kaikista supikoirista, lentokoneista ja abiristeilyistä lähtien, mies kertoi Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle. 

Uusien vitsien keksiminen kulkee Hedbergin mukaan jokapäiväisessä elämässä. Kun hän aloitti uransa 24 vuotiaana, aiheet olivat täysin erilaisia.

Nykyään koomikko tietää, miten vitsit vastaanotetaan eri kaupungeissa.

– Kyllä savolainen nauraa eri tavalla kuin länsirannikolla vaasalainen.

Kolmentoista jäähallin kiertävä Sami Hedberg On Ice -kiertue starttaa 13. lokakuuta Seinäjoella. Muita kiertueen kaupunkeja ovat Vaasa, Rovaniemi, Oulu, Kuopio, Tampere, Jyväskylä, Helsinki, Lahti, Mikkeli, Hämeenlinna, Pori ja Turku. Viimeinen jäähallikeikka järjestetään 8. joulukuuta Turussa. 

Radio Novan Aamu, Aki ja Minna, ma – pe klo 6 – 10

Lue myös:

    Uusimmat