Molybros-kaksikko paljastaa, ovatko he itse fleksaajia: "Myös halvoilla asioilla voi fleksata"

Katso videolta, paljonko Molybros-kaksikon päällä oleva vaatekerta maksaa, ja miten he seuraavat videoillaan netissä alaikäisiä tyttöjä jahtaavia aikuisia miehiä.

Molybros-tubettajakaksikko on mukana uudessa Fleksaajat-ohjelmassa.

Molybros-tubettajakaksikko tulee tänä keväänä tutuksi Fleksaajat-ohjelmasta. He juontavat yhdessä mediapersoona Seksikäs-Suklaan, eli Luyeye "Viki" Konssin, kanssa ohjelmaa, joka tutustuu fleksaajiin, eli ihmisiin, jotka elävät muita leveämmin, eivätkä pelkää näyttää sitä. Leveilyn kohteena voi olla muun muassa vaatteet, kengät, kellot ja veneet. Fleksaajat alkaa MTV Katsomossa tiistaina 18.4. 

Molybrosin jäsenien, eli Ibrahim "Iba" Manzan ja Abdirahman Keinaanin, mukaan fleksaaminen on sitä, että näyttää ulospäin, mitä omistaa.

– Myös halvoilla asioilla voi fleksata. Yleensä ihmiset ajattelevat heti tuhansia euroja, kun kuulevat fleksaamisesta, Manza kertoi MTV Uutisille ohjelman mediatilaisuudessa 16. maaliskuuta.

Tubettajat tekevät omalle Molybros-kanavalleen reportterimaiseen tyyliin haastatteluja nuorison keskuudessa nuoria kiinnostavista aiheista. He ovat erityisen tunnettuja videoistaan, joilla he kysyvät ihmisiltä, paljonko heidän sillä hetkellä päällä oleva outfit, eli vaatekerta, maksaa.

Ohjelman myötä Manza ja Keinaan tapasivat hyvin mielenkiintoisia ihmisiä.

– Minulle jäi erityisesti mieleen tämä kaurayrittäjä (Juha-Petteri Kukkonen). Hän on todella, todella rikas mies, Manza kertoi.

– Hän puhui avoimesti siitä, mitä hän tekee. Suomessa ei yleensä puhuta rahasta. Se on aiheena tabu. Pidin siitä, kun hän kertoi yrittäjyydestään avoimesti, mitä yrittäjät eivät yleensä tee, Keinaan jatkoi.

Manza ei tunnustaudu itse julkisilla paikoilla fleksaajaksi, mutta kavereille leveily on sallittua. Keinaan puolestaan ei koe itseään fleksaajaksi laisinkaan.

Manza ja Keinaan seuraavat YouTube-videoillaan toisinaan nuoria tyttöjä netissä saalistavia aikuisia miehiä. Videoiden tekeminen on heidän mielestään surullista ja ärsyttävää. Tapaamiset ovat myös pelottavia.

– Siitä jää aina huono fiilis. Miehet ovat yleensä sellaisia, että he eivät saa mistään juttuseuraa ja ovat todella yksinäisiä. Se ei kuitenkaan oikeuta puhumaan alaikäisille, Manza kertoi.

Videoista saatu palaute on ollut positiivista.

– Nuoret tulevat kertomaan omia kokemuksiaan meille. Yritämme parhaamme mukaan vastata kaikkiin viesteihin, mutta kahdestaan emme millään ehdi, Manza surkutteli.

Isoista unelmistaan kaksikko on varsin vaitonainen, eikä tykkää puhua niistä julkisesti.

– Jos puhut niistä julkisesti, niin tuntuu, että ne eivät tule ikinä onnistumaan. Mieluummin liikutaan hiljaa, ja ihmiset näkevät tulokset ja isot saavutukset, Keinaan kertoi.

Katso videolta, paljonko Molybros-kaksikon päällä oleva vaatekerta maksaa, ja miten he seuraavat videoillaan netissä alaikäisiä tyttöjä jahtaavia aikuisia miehiä.

Fleksaajat alkaa MTV Katsomossa tiistaina 18.4. ja MTV Subilla sunnuntaina 23.4. kello 18.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat