Suomen euroviisuedustaja Blind Channel närkästyi Lordi-vertauksiin: "Me ei missään nimessä olla mikään kiintiöhevibändi"

8:18
Miten Suomen euroviisuedustaja Blind Channel aikoo voittaa kilpailuissa?

Blind Channel -yhtyeen laulaja Joel Hokka ja kitaristi Niko Vilhelm kertoivat Uutisaamussa, miten he aikovat voittaa Euroviisut tänä vuonna.

Euroviisuihin Rotterdamiin toukokuussa lähtevä Blind Channel -yhtyeen laulaja Joel Hokka ja kitaristi Niko Vilhelm saapuivat Uutisaamuun tuoreeltaan Uuden Musiikin Kilpailun voittojuhlinnan päätteeksi.

Violent pop -genreksi itseään kutsuvan bändin jäsenet kertovat nauttineensa jo kansainvälisestä huomiosta UMK-voiton myötä. Hokka kommentoi Uutisaamussa saamaansa palautetta.

– Kommentit tuntuvat olevan todella paljon sitä, että potentiaalinen voittaja. Onhan se todella imartelevaa.

Oululaislähtöistä Blind Channel -yhtyettä on verrattu sosiaalisessa mediassa vuoden 2006 viisuvoittaja Lordiin.

– Lordi-vertaus on vähän väsynyt. Kaikki kunnia heille. Ne olivat enemmän klassista hard rockia ja hevimetallia, kun me taas ollaan paljon enemmän moderniin soundiin nojaavaa. Imagoltaan me ei missään nimessä haluta olla sellainen fantasiamaailmabändi. Ollaan nimenomaan kiinni tässä ajassa, Hokka kertoo.

– Me ei missään nimessä olla mikään kiintiöhevibändi. Jos jotain samaa meissä ja Lordissa on, niin se, että Lordi teki tinkimättä sitä omaa juttua ja niin tehdään mekin, Vilhelm kommentoi.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja