Suomeen takaisin muuttanut huippumalli Vilma Bergenheim koki kauhun hetkiä suosikkisarjan kuvauksissa: "Se oli tosi paha"

1:33
Huippumalli Vilma Bergenheim kertoo Selviytyjät Suomi -ohjelman pelottavasta hetkestä

Vilma Bergenheim nähdään Selviytyjät Suomi -ohjelman uudella kaudella.

Huippumalli Vilma Bergenheim on viihtynyt miehensä, ex-jääkiekkoilija Sean Bergenheimin ja kuusivuotiaan poikansa kanssa jo vuosien ajan ulkomailla, mutta nyt nainen perheineen on muuttanut pysyvästi takaisin Suomeen. 

– Kuuluu tosi hyvää, nautitaan nyt Suomessa olosta! Bergenheim kertoo MTV Uutisille Selviytyjät Suomi -ohjelman pressitilaisuudessa. 

Bergenheimim perhe vietti kesän mökillään ja kesän lopussa he pääsivät muuttamaan uuteen Helsingin kotiinsa. Bergenheimin poika on aloittanut esikoulun ja sopeutunut äitinsä mukaan hienosti muutokseen. 

– Suomi on hyvä paikka elää ja laittaa poika eskariin sekä kouluun, ei haluta enää muuttaa edestakaisin kaikkialle, sellaista säätöä että pitäisi vaihtaa koulusta toiseen, ei se olisi kivaa. 

Ennen paluutaan Suomeen Bergenheimit asuivat muutaman vuoden ajan Ruotsissa Göteborgissa ja sitä ennen monta vuotta Yhdysvalloissa.

Lopullinen päätös paluumuutosta ei ollut Bergenheimin mukaan kovinkaan pitkään harkittu asia, vaan kohtalo puuttui peliin. 

– Kumpikin ollaan aina mietitty, että haluamme muuttaa Suomeen, mutta se tulikin vähän nopeammin, mitä olimme ajatelleet. Mieheni sai pahan aivotärähdyksen, niin hänellä loppui ura. Kyllä hän olisi halunnut vielä pelata, niin olimme ajatelleet, että oltaisiin oltu vielä muutama vuosi jossain. 

Ennen paluutaan Suomeen Bergenheim haastoi itsensä Selviytyjät Suomi -kilpailijana. Hän kertoo kokemuksen olleen erittäin raskas ja palautuneensa viime kesänä toteutetuista kuvauksista vasta syksyllä. 

Erityisen shokeeraavaa Bergenheimin mukaan oli nähdä itsensä ja oman kehon muutos kilpailun jälkeen. 

– Olin tosi, tosi laiha. Oli se järkytys perheelle ja itselle kun näki itsensä ensimmäistä kertaa peilistä. Kun ei sitä siellä nää, kun olet vaan bikineissä, että miten kroppa muuttuu. Kaikilla naisilla meni siellä hormonit ihan sekaisin, mikä kyllä ehkä on pikkujuttuja tuohon painon tippumiseen verrattuna. 

– Se oli iso järkytys kyllä, kuin myös se, miten oli henkisesti ihan loppu, kun pääsi sieltä. 

Bergenheim koki kuvauksissa myös pelottavia hetkiä, kun hän sai kesken erään kilpailun pahan paniikkikohtauksen. Naisella ei ollut kokemusta vastaavasta ja yllättävä tilanne tuntui kauhealta. 

– En ole saanut mitään paniikkikohtauksia aikaisemmin ja se oli tosi paha. Se oli kisassa, vesitehtävässä. En ole hyvä uimaan, sukeltamaan tai mitään, niin semmoisen kisan yhteydessä. Se oli tosi paha. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja