Suomeen muuttaneella maajussi-Roylla yksi haaste parisuhdemarkkinoilla: "Olen yrittänyt kunnioittaa sitä"

Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt sataa treffipyyntöjä 3:46
Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt miehelle sataa treffipyyntöjä suomalaisilta naisilta

Kanadasta Suomeen muuttanut Maajussi Roy Rissanen kertoo tuoreista kuulumisistaan MTV Uutisille.

Kanadasta Suomeen viime kesänä muuttanut Maajussille morsian maailmalla-ohjelmasta tuttu Roy Rissanen kertoo rakkauselämänsä uusimmista käänteistä.

Lähes vuoden Suomessa Alexi-poikansa kanssa asuneella Roylla on riittänyt kiireitä uuden elämänsä kanssa.

Mies työskentelee kiinteistövälittäjänä Helsingissä ja asettuminen uuteen kotimaahansa on vienyt aikansa.

Roy kertoo MTV Uutisille, että hän on ehtinyt käymään treffeillä jonkin verran Suomessa olon aikana.

– Sosiaalinen elämä on haastavaa, kun yrität tehdä töitä ja rakentaa kotia samaan aikanaan. Olen ollut deiteillä ja se on ollut hauskaa ja mielenkiintoista, mies kertoo.

Roy on ollut julkisuudessa siitä lähtien kuin ohjelmaa alettiin esittää. Mies kertoo, että hänet tunnistetaan kaduilla lähes päivittäin. Julkisuudella on myös omat varjopuolensa etenkin kumppania etsiessä.

– Olen joutunut tilanteeseen useaan kertaan, että treffailu ei ole ollut mahdollista, koska he eivät ole halunneet julkisuuteen. Se on ollut esteenä. Täytyy miettiä, mihin mennään kävelylle ja jos näet ihmisiä kameroiden kanssa, niin kukaan ei halua päätyä huomisen lehtien kansiin, Roy kuvailee.

– Olen yrittänyt kunnioittaa sitä ja en ole puhunut julkisuuteen kenestäkään, jota tapailen. Haluan kunnioittaa heidän yksityisyyttään.

Roy kertoo, ettei haluaisi myöskään tapailla naisia, jotka juuri janoavat julkisuutta hänen kauttaan.

– En halua jotain, joka sitten haluaa vain julkisuuttaa. En pidä itseäni julkkiksena, mutta haluan tavata jonkun, joka on aito ja haluaa olla minun kanssani.

Merkkipäivä häämöttää

Mies täyttää kesäkuussa 50 vuotta. Roy kertoo, ettei hänelle ole iskenyt vielä keski-iän kriisiä, mutta hän katsoo elämäänsä nyt kuitenkin uudesta näkökulmasta kuin ennen.

– Se laittaa pysähtymään ja miettimään. Vuosia voi olla takana enemmän kuin edessä ja se pistää miettimään. Olen tilanteessa, jossa kavereita on kuollut ja jotkut ovat saaneet syövän tässä iässä. Olen niin onnekas, että olen vielä elossa. Olen niin kiitollinen kaikesta.

Rissanen tuli suomalaisille tutuksi osallistuttuaan Maajussille morsian maailmalla -ohjelman ensimmäiselle, vuonna 2021 esitetylle kaudelle. Vaikka mies ei löytänyt ohjelmasta elämänsä rakkautta, jäi hänelle takataskuunsa yksi elämänsä kiinnostavimmista ja intensiivisimmistä kokemuksista.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelman jaksot näet mtv-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat