Suomeen asettunut maajussi-Roy sai elämänsä järjestykseen – kaipaa puolisoa rinnalleen: ”Nyt olen valmis"

Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt sataa treffipyyntöjä 3:46
Kanadalainen maajussi-Roy muutti Suomeen – nyt miehelle sataa treffipyyntöjä suomalaisilta naisilta

Kanadalainen maajussi Roy Rissanen muutti poikansa kanssa Suomeen kolme kuukautta sitten. Nyt he saapuivat katsomaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu Roy Rissanen on asettunut poikansa kanssa aloilleen Suomeen. Mies on saanut hankittua asunnon Helsingin keskustasta ja myös uusi työpaikkaa kiinteistövälittäjänä on hallussa. Asettuminen ei ole ollut ruusuilla tanssimista.

– Täällä olo ei ole lomaa. Olemme täällä rakentamassa uutta elämää. Siinä on vähän enemmän työtä, kun odotin, jotkut päivät ovat olleet aika rankkoja, Rissanen kuvailee.

"Helpottaisi prosessia, jos naiset tulisivat juttelemaan"

Asettuminen aloilleen tarkoittaa sitä, että nyt mies on vihdoin valmis taas uudelle rakkaudelle.

– Se on työstössä. Halusin löytää ensin työn ja asunnon, mutta nyt olen valmis etsimään enemmän.  

Mies kertoo saaneensa ohjelman aikana paljon palautetta naisilta sosiaalisessa mediassa, mutta viime aikoina viestit ovat vähentyneet. Kadulla hän kertoo törmäävänsä kuitenkin vielä päivittäin ihmisiin, jotka toivottavat hänet tervetulleeksi Suomeen.

– Se helpottaisi prosessia, jos naiset tulisivat juttelemaan. Yritän laittaa itseäni sinne nyt vähän enemmän.

Royn poika Alexander Rissanen joutui heinäkuussa leikkaukseen tulehtuneen umpilisäkkeen vuoksi. Mies kiittelee Suomen terveydenhuoltoa.

– Sairaalahenkilökunta oli aivan mahtavaa. Emme olisi odottaneet sen tasoista hoitoa Kanadassa. Siellä tehtiin paljon testejä. Pojastani pidettiin todella hyvää huolta, isä kertoo.

Ystävystyi Vappu Pimiän kanssa

Isä ja poika pääsivät nyt katsomaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman suoraa lähetystä ensimmäistä kertaa. Parivaljakko odottaa Vappu Pimiän tapaamista, joka juonsi myös Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaa.

– Ihanaa nähdä Vappua jälleen. On aina kivaa katsoa hänen työskentelyänsä. Olen nähnyt hänet muutaman kerran Suomeen muuttamisen jälkeen. Voin sanoa, että olemme kavereita.

Lue myös:

    Uusimmat