Suomalaisten tileillä makaa yhteensä jopa 350 miljoonaa euroa käyttämätöntä rahaa – oletko sinä yksi heistä?

Pankit ottavat käyttöön osakesäästötilit ensi vuoden alussa – näin sinäkin voit tahkoa tuhansia euroja sen avulla 7:08
MTV Uutiset Livessä käsiteltiin viime lokakuussa, miten pankit ottavat käyttöön osakesäästötilit, ja miten ne toimivat asiakkaan kannalta?

Monella suomalaisella on tilillään jemmarahaa, jota he eivät tiedä edes olevan, tiedottaa S-Pankki. Asiakasomistajien tileillä lepää S-Pankin mukaan jopa 350 miljoonaa euroa. 

Lähes neljältä miljoonalta suomalaiselta löytyy S-Pankin mukaan S-Etukortti. Käyttämällä vihreää etukorttia ketjun toimipaikoissa kuluttaja voi kerryttää ostoksillaan bonusta. 

 Useilta asiakkailta jää kuitenkin yksi olennainen asia tekemättä. 

–  Moni käyttää S-Etukorttia tottumuksesta muistamatta tarkistaa saatikka hyödyntää kertyneitä bonusrahoja, toteaa S-ryhmän asiakkuusjohtaja Pekka Litmanen

Viime vuonna bonusta ja muita etuja maksettiin asiakasomistajille keskimäärin 160 euroa. Tällä hetkellä käyttämättömiä rahoja on asiakasomistajien tilillä 350 miljoonan euron edestä. 

S-Pankki ohjeistaakin, että oman bonus-saldon pääsee tarkistamaan S-mobiili-sovelluksesta, johon voi kirjautua kaikilla pankkitunnuksilla.  

–  Teemme jatkuvasti töitä sen eteen, että saisimme asiakkaamme ottamaan nämä rahat hyötykäyttöön. Tarjoamme esimerkiksi maksutta kaikille asiakasomistajille ja heidän perheenjäsenilleen tilin lisäksi myös kortin ja pankkitunnukset, joiden avulla tiliä pääsee käyttämään, sanoo korttien tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell S-Pankista. 

Lue myös:

    Uusimmat