Suomalaistähti Veera Kauppi loukkaantui ikävästi – kritisoi vastustajan toimintaa: "Joskus paskaa tapahtuu"

Muutama viikko sitten maailman parhaaksi salibandypelaajaksi valittu Veera Kauppi loukkaantui ikävästi perjantaisessa ottelussa Siriusta vastaan. Kaupin ranne murtui yhteentörmäyksessä ja hän on sivussa 6-8 viikkoa.

Loukkaantuminen tarkoittaa myös sitä, että Thorengruppenia edustavalta Kaupilta jää väliin loput runkosarjan otteluista. Pahimmassa tapauksessa koko kausi voi olla ohi. Kauppi tuli tilanteessa laitaa pitkin ja syötti pallon keskelle. Samassa hetkessä rysähti.

– Se teki todella kipeää. Uskon, että tunsin jo siinä tilanteessa, että jotain tapahtui ranteessa. Isku oli niin kova, että en voinut jatkaa peliä. Toisessa erässä matkustin sairaalaan, Kauppi kertoi Expressenille.

Kauppi törmäsi tilanteessa Siriuksen Virve Bjerkefeldtiin. Hän ei ole täysin tyytyväinen Bjerkefeldtin toimintaan.

– Se oli mielestäni todella tarpeeton tilanne. Syötän pallon ja en ole valmis kontaktiin, mikä teki siitä ehkä hiukan pahemman. Minulla oli todella paljon epäonnea. Se olisi ehkä voitu välttää, jos vastustajalla olisi ollut parempi idea siitä, mitä pitää ja mitä ei pidä tehdä, Kauppi totesi.

Kauppi saa kipsin pois neljän viikon päästä. Sen jälkeen kuluu muutama viikko ennen kuin hän on pelikuntoinen.

– Jos kaikki menee hyvin, niin kausi ei ole vielä ohi. Pahimmassa tapauksessa voi kulua enemmin aikaa ja siitä tulee tiukempaa, Kauppi sanoi.

Poissaolo ei ainakaan näkynyt Thorengruppenin sunnuntaisessa ottelussa, sillä joukkue kaatoi Täbyn selvästi 10-4-numeroin. Kaupin kaksoissisko Oona Kauppi viimeisteli ottelussa komeat tehopisteet 3+3=6. Kauppi kertoi Instagramissa, että keskittyy nyt kuntoutukseen sekä opiskeluun.

– Joskus paskaa tapahtuu, Kauppi aloitti päivityksensä.

Kauppi on tehnyt tällä kaudella 14 ottelussa 44 tehopistettä ja on pistepörssin kolmantena. Kaksoissisko Oona on pisteen perässä neljäntenä Thorengruppen johtaa sarjaa pisteen erolla Pixbohon.

Voit katsoa tilanteen Expressenin julkaisemalta videolta. Alla Kaupin julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat