Mainos

Suomalaisohjaajan elokuvassa näyttelevät tanskalaistähdet: "Olemme kateellisia siitä, että olette maailman onnellisin kansa!"

3:31

Tanskalaisnäyttelijät Johannes Lassen ja Cyron Melville tähdittävät Arto Halosen ohjaamaa The Guardian Angel -elokuvaa. Elokuvassa näyttelee myös kolmas tanskalainen, Game of Thrones -sarjasta tuttu Pilou Asbæk.

Näyttelijät Johannes Lassen, 38, ja Cyron Melville, 33, vierailivat maaliskuun lopulla Suomessa promotoimassa Arto Halosen ohjaamaa The Guardian Angel -elokuvaa.

Tanskalaiset ovat olleet viime vuosina tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa. Tänä vuonna titteli siirtyi suomalaisille.

– Peittositte meidät! Olemme toki kateellisia, mutta ehkä oli jo aika siirtää titteli eteenpäin, Melville nauraa MTV.fin haastattelussa.

– En olisi uskonut, että olette noin onnellisia. Sinäkin hymyilet! näyttelijä toteaa toimittajalle.

Näyttelijät hehkuttavat ohjaaja Halosta.

– Hän oli erittäin perusteellinen ja tiesi koko ajan täydellisesti, miten kohtausten pitää mennä. Olen vain kerran aiemmin työskennellyt yhtä syvällä projektissa olleen ohjaajan kanssa, Melville toteaa.

– Jo hyvin aikaisessa vaiheessa Arto tuli Kööpenhaminaan ja vietimme paljon aikaa yhdessä. Keskustelimme käsikirjoituksesta ja hahmoista. Muokkasimme ja työstimme niitä yhdessä, Lassen sanoo.

Cyron Melville on huomioinut yhden erityispiirteen suomalaisissa.

– Jos suomalaisilta haluaa tietoa, sitä pitää kysyä. Mutta Arton tapauksessa se ei ollut tarpeellista. Monesti tuntuu siltä, että puhutte vain, jos siihen on tarvetta.

The Guardian Angel on parhaillaan elokuvateatterien ohjelmistossa.

Katso Johannes Lassenin ja Cyron Melvillen videohaastattelu kokonaisuudessaan artikkelin yläosassa!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.