Suomalaisnaiset esittelevät: Tällaisia seksileluja löytyy yöpöydän laatikosta

Oletko koskaan miettinyt, millaisia välineitä ystäväsi tai tuttavasi yöpöydän laatikossaan säilöö? Tässä siitä vähän osviittaa!

Yöpöydän laatikko tarkoittaa monelle naiselle yhtä kuin seksilelulaatikko. Tuo salainen pesä, jonne säilötään kaikki intiimielämän ylläpitämiseen tarvittavat välineet ja tarvikkeet.

Kolmekymppiset lukijamme uskaltautuivat paljastamaan, mitä löytyy heidän kätköistään. 

"Vuosien keräilyn lopputulos"

"Tämän lelulaatikon aarteet ovat vuosien keräilyn lopputulos. Osa on siis peruja jo sinkkuvuosilta, mutta uusia härveleitä on tullut hankittua myös yli seitsemän vuotta kestäneen parisuhteen aikana.

Kaikista vähäisimmässä käytössä ovat olleet ruoska (joka onkin mainoslahja) sekä käsiraudat. Myös geishakuulat ja muut ”treenausvälineet” ovat käytännössä unohtuneet laatikon pohjalle, vaikka syytä aktivoitumiseen niiden käytössä varmasti olisi! Vibraattorit olivat sinkkuaikaan hitti, koska ne takaavat nopean lopputuloksen. Parisuhdeaikana on tullut puolestaan panostettua enemmän erilaisiin sauvoihin, joilla on kiva leikkiä yhdessä. Uusi tuttavuus ovat olleet myös penis/vaginapumput, joista on iloa kummallekin.

Viimeisin yllätyslahja mieheltä on vasemman alanurkan ”musta kostaja”. Se onkin ollut nyt ahkerassa käytössä ja syrjäyttänyt ennen aktiivisesti kulutetun pinkin sauvan.

Ehdoton suositukseni kaikille lelulaatikon vakiovarusteeksi on kuvan sähkökäyttöinen hierontalaite. Sitä voi käyttää vibraattorin tavoin, ja laitteeseen on saatavilla myös vaihtopäitä, jolloin siitä saa värisevän sauvan. Tämän kanssa ei ikinä tarvitse tuskailla pattereiden loppumista juuri kriittisellä hetkellä!"

"Kaikki tarpeellinen ja vähän ylimääräistäkin"

"Lelulaatikostani löytyy paljon kaikkea turhaa. Geisha-kuulia ei ole tullut käytettyä enää vuosiin ja silloinkin vain pari kertaa, ei ollut minun juttuni. Käsirautoja tuskin olen testannut kertaakaan, ne ovat joku käyttämättä jäänyt muinaisjäänne vanhasta parisuhteesta.

Sen sijaan lelulaatikon tuikitarpeelliset kaverit ovat vibraattori ja liukuvoide (plus varakappale). Jälkimmäistäkään harvoin tulee näin sinkkuna tarvinneeksi, mutta jos se tarve iskee, sitä täytyy olla. Lisäksi laatikossa on kasa kondomeja. Tosin vaikka näky vaikuttaa kovin optimistiselta, täytynee tunnustaa, että kondomien parasta ennen -päiväys saattaa olla jo käsillä – sitä en tarkistanut. Tulipalon sattuessa pelastaisin laatikosta vibraattorin, sillä pärjää jo pitkälle. Mielestäni se kuuluu jokaisen naisen perustarpeisiin. Nykyinen laite on muutaman vuoden vanha. Edellinen oli niin puhki käytetty, että siitä kului jo värikin pois."

"Lelulaatikostani löytyy pari vibraattoria ja liukuvoide. Eli ei mitään turhaa tai ylimääräistä. Näillä voin leikkiä sekä yksin että yhdessä mieheni kanssa.

Vibraattorit eivät todellakaan ole mitään sinkkunaisten yksinoikeuksia, uskon vahvasti siihen, että myös jokaisella parisuhteessa elävällä tulisi olla ainakin yksi sellainen laatikossaan. Se tulee tarpeeseen silloin, kun suhteessa on kuiva kausi meneillään, mutta myös silloin, kun halutaan yhdessä vähän piristää petipuuhia."

"Lelulaatikossani on vain yksi, mutta sitäkin tarpeellisempi lelu. Muuta en oikeastaan näin sinkkuna tarvitse, mutta tätä sitäkin enemmän. Miten ne ihmiset pärjäävät, joilla ei ole vibraattoria kaverinaan? 

Pitää vain pitää huoli siitä, etteivät patterit pääse loppumaan."

"Eniten tulee käytettyä vibralla varustettuja dildoja, penisrengasta – jossa mukana on klitoriskiihotin – ja pitkää penissukkaa. Kivoja kaikki, mutta ilmankin pärjää, eli lelut eivät ole joka kerta mukana – silloin vain, kun on niin sanotusti tarpeeksi aikaa niille. Pienempää vibraa käytän myös itsekseni.

Anustappia ja anaalihelmiä tulee käytettyä harvemmin. Varsinkin helmet ovat ylimainostettuja, en ole kokenut niiden käytöllä olevan maata järisyttäviä vaikutuksia."

Lisää aiheesta videoilla:

Lue myös:

    Uusimmat