Suomalaisnainen löytyi pensaikoista – Saksan poliisi tutkii Oktoberfesteillä ilmoitettua raiskausta

Saksalaismedia: 21-vuotias suomalainen raiskattiin Oktoberfesteillä 0:26

Saksassa poliisi tutkii Oktoberfesteillä tapahtuneeksi epäiltyä suomalaisnaisen raiskausta.

Tapaus tuli viranomaisten tietoon viime lauantaina, kun festivaalin turvahenkilöstöön kuulunut henkilö oli pannut merkille 25-vuotiaan paikallisen miehen, joka oli tullut pensaikosta housujaan napittaen. Pensaikossa makasi 21-vuotias suomalaisnainen ilman alushousuja.

Münchenin poliisi kertoo tapauksesta verkkosivuillaan julkaistussa tiedotteessa. MTV Uutiset kertoi tapauksesta saksalaislehden tietojen perusteella eilen.

Poliisin mukaan 25-vuotias mies otettiin kiinni tapahtumapaikalla. Häntä ei ole sen jälkeen kuitenkaan määrätty tutkintavankeuteen. Poliisi kertoo jatkavansa tapauksen selvittelyä.

"Erittäin valitettava uutinen"

Suomen Saksan suurlähetystöstä kerrotaan, ettei tapauksen tiimoilta ole oltu heihin yhteydessä.

– Erittäin valitettava uutinen. Suurlähetystöllä ei ole tapahtuneesta enempää tietoa, eikä meihin ole otettu asian vuoksi yhteyttä, lehdistöneuvos Tanja Huutonen kertoo.

Huutonen kertoo, että tarvittaessa suurlähetystö voi auttaa hätään joutunutta suomalaista.

– Kun hädänalaiseen tilaan joutunut suomalainen tai Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen ottaa yhteyttä Berliinin suurlähetystöön, autamme ja tuemme häntä. Kerromme, mihin hän voi olla yhteydessä ja mistä saada apua. Tuemme henkilöä kyseisessä tilanteessa parhaamme mukaan.

– Mutta ilman muuta on henkilön oma asia, ottaako hän meihin yhteyttä vai ei.

Lue myös:

    Uusimmat