Hätäkeskukseen tuli puhelu autoon väkisin pakotetusta naisesta Oulussa – Poliisi ei ole löytänyt merkkejä rikoksesta

Oulun poliisi on tutkinut hätäkeskuspuhelua, jonka mukaan useampi mies olisi pakottanut naisen henkilöautoon vastoin tahtoaan Tuiran kaupunginosassa eilen illalla. Hätäkeskuspuhelun soittanut henkilö kertoi havainnostaan myös sosiaalisessa mediassa, missä asiaa on spekuloitu laajalti.

MTV Uutiset tavoitti Oulun poliisin, jonka mukaan havaintoa on tutkittu tuloksetta.

– Oulun poliisin partio tarkisti sunnuntaina 10. marraskuuta Tuiran ja Toppilan seutua hälytyskeskukseen soitetun havainnon perusteella. Partio ei löytänyt sopivaa autoa tai epäiltyjä tekijöitä, sanoo viestintäasiantuntija Sari Karhu sähköpostivastauksessaan.

Rikosilmoitusta ei ole tehty

Karhun mukaan kuvaukseen sopivaa rikosilmoitusta ei ole myöskään Oulun poliisille toistaiseksi tehty. Hänen mukaansa hätäkeskukseen soittanut henkilö toimi kuitenkin oikein raportoidessaan havainnostaan poliisille.

– Mikäli kansalainen havaitsee ja epäilee rikoksen olevan meneillään, on siitä aina hyvä soittaa hätänumeroon, kuten tässäkin tapauksessa on toimittu.

Poliisi kehottaa myös mahdollisen rikoksen uhriksi joutuneita henkilöitä tekemään rikosilmoituksen.

– Mikäli henkilö epäilee joutuneensa rikoksen uhriksi, on siitä syytä tehdä rikosilmoitus esimerkiksi käymällä poliisin palvelupäivystyksessä. 

Poliisi kertoo lisäksi olevansa tietoinen somessa paljon huomiota saaneesta kirjoituksesta.

Lue myös:

    Uusimmat