Mainos

Suomalaismies ammuttiin autoonsa Namibiassa – epäilty vetoaa itsepuolustukseen

Namibiassa oikeudessa kuultu taksikuski on kertonut nähneensä tilanteen, jossa noin 40-vuotias suomalaismies sai surmansa. Ensimmäisenä oikeudenkäynnistä uutisoi Suomessa Ilta-Sanomat. 

MTV Uutiset kertoi elokuussa 2015 suomalaisen noin 40-vuotiaan miehen kuolleen liikenteessä tapahtuneessa ammuskelussa Windhoekissa Namibiassa. The Namibian -lehti kertoo tänään, että tapauksen käsittely on edennyt oikeuteen.

Lehden mukaan suomalaismiehen murhasta epäilty 45-vuotias mies on kiistänyt murhasyytteet, mutta on puolustusasianajajansa mukaan myöntänyt tappaneensa suomalaisen. Hän sanoo ampuneensa suomalaismiestä itsepuolustuksekseen.

Tähän mennessä tapauksesta on kerrottu, että suomalainen ammuttiin mahdollisesti liikenteessä syntyneen kiistan vuoksi. Suomalaismies oli kolaroinut epäillyn ampujan auton kanssa. 

The Namibian -lehden mukaan epäilty oli noussut autostaan mennäkseen selvittämään kolaria suomalaismiehen kanssa. Epäilty väittää suomalaismiehen sen jälkeen kaasuttaneensa häntä kohti kovaa vauhtia. Epäilty kertoi ampuneensa laukaukset suomalaisen autoa kohti itsesuojeluksi.

Todistajana oikeudessa kuultu taksikuski kertoi ajaneensa samana iltana suomalaismiehen kuljettaman Land Roverin takana, kun se törmäsi edellä olleen Volkswagen Polon perään.

Namibian-lehden mukaan taksikuski kertoi nähneensä, kuinka Polosta nousi asetta pitelevä mies, joka alkoi ampua. Ensimmäinen laukaus osui todistajan mukaan Land Roverin oikeaan etupyörään. Tämän jälkeen mies alkoi tulittaa kohti kuljettajan puolta ajoneuvossa.

The Namibian -lehden mukaan tapauksen käsittely oikeudessa jatkuu. Epäilty otettiin kiinni kaksi päivää ammuskelun jälkeen ja hän on lehden mukaan ollut pidätettynä siitä lähtien. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.