Suomalaismiesten älynväläys: Tesla räjäytettiin taivaan tuuliin 30 kilolla dynamiittia – "Mitään ei jäänyt jäljelle"

Käsittämätön video: Jyväskyläläisen Tuomaksen Tesla räjäytettiin taivaan tuuliin 30 kilolla dynamiittia 2:08
Jyväskyläläisen Tuomaksen Tesla räjäytettiin taivaan tuuliin 30 kilolla dynamiittia. Katso amerikkalaisen CNN:n uutinen videolta.

Sanomattakin on selvää, että tätä ei pidä mennä itse kokeilemaan. Kyseessä on tiettävästi maailman ensimmäinen Tesla, joka on tarkoituksellisesti räjäytetty kappaleiksi.

Jyväskyläläinen Tuomas Katainen on räjäyttänyt – tai oikeammin räjäytyttänyt – oman Tesla Model S -sähköautonsa. Poikkeuksellinen operaatio suoritettiin 30 kilolla dynamiittia.

Räjäytyksen takana oli räjähdeammattilaisista koostuva Pommijätkät-ryhmä, joka kertoo tehneensä lukuisia stunttiräjäytyksiä muun muassa Duudsoneille sekä livetehosteita Puolustusvoimille ja efektinäytöksiä peliyhtiöille. Ryhmä on tuonut räjäytyksillään lisämaustetta myös televisiomainoksiin ja musiikkivideoihin.

Tesla räjäytettiin Jaalassa sijaitsevalla louhoksella. Auton akusto oli poistettu.

Alla Kataisen julkaisema kuva autosta hieman ennen sen räjäyttämistä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Artikkelin yläpuolella olevalla videolla Katainen kertoo, millainen tapahtumaketju johti siihen, että Tesla päätettiin räjäyttää.

Räjähteitä valmistava Pommijätkät selvitti käytännön kokeella Helsingissä kuullun pamauksen alkuperää – katso, miltä räjähdys näytti! 2:01
KATSO MYÖS: Pommijätkät selvitti käytännön kokeella Helsingissä syyskuussa kuullun pamauksen alkuperää – katso, miltä räjähdys näytti!

Lue myös:

    Uusimmat