Mainos

Suomalaisisät innostuivat muodostelmaluistelusta: Pari kylkiluuta mennyt poikki

Seinäjokelaiset miehet innostuivat muodostelmaluistelusta vuosi sitten syksyllä ja perustivat joukkueen. Huomenta Suomi vieraili RiverBullsien luisteluharjoituksissa. 

Seinäjokelainen miesten muodostelmaluistelujoukkue River Bulls perustettiin vuosi sitten syksyllä. Idea miesten joukkueesta syntyi, kun isät olivat seuraamassa lastensa luisteluharjoituksia katsomossa. 

– Mietimme, että olisi kiva kokeilla muodostelmaluistelua. Tuli siinä mieleen sekin, että laji on muodossa kulkemista, joten se voi miehiltäkin onnistua hyvin, kun armeijassa ollaan muodostelmassa menty, kertoo joukkueen kapteeni Petteri Laamanen.

Joukkue aloitti harjoittelun hokkareilla mutta siirtyi sitten taitoluistimiin. 

– Terien kanssa on suurin ongelma. Siinä on mennyt pari kylkiluuta poikkikin harjoituksissa yhdeltä kaverilta, Laamanen kertoo.

Pohjanmaalta muutakin kuin pesäpalloa

RiverBulls haluaa rikkoa rajoja ja muistuttaa, että Pohjanmaa voi olla tunnettu muustakin kuin pesäpallosta ja painista.  

– Ennakkoasenteita on monessa paikkaa, mutta yleensä kaikilla on hymy suupielessä, kun he näkevät, mitä jäällä tapahtuu. 

Joukkuetta valmentava Tiina Pesonen sanoo, että yhteinen sävel valmennettavien kanssa on ollut helppo löytää huumorin kautta.

– Kun miehet tulivat kertomaan ideastaan, en olisi ikinä kuvitellut, että olemme nyt tässä pisteessä, että meillä on 11 miestä, joilla on taitoluistimet ja jotka ovat aidosti innostuneita tästä hommasta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.