Suomen pelialalta kajahtaa taas: "Kaikkien aikojen kunnianhimoisin mobiilipeli julki"

Suomalaisen Grand Cru -peliyhtiön kehittämä Supernauts-mobiilipeli lanseerataan tänään Applen iPadille ja iPhonelle Suomen App Storessa.

Kyseessä on rakentamiseen ja luovaan suunnitteluun keskittyvä sosiaalinen peli, jossa pelaajat rakentavat kolmiulotteisessa maailmassa  omaa avaruusmaailmaansa, ratkaisevat tehtäviä ja lentävät tulvivalle maapallolle pelastamaan pulaan jääneitä ihmisiä.

Grand Cru hehkuttaa tiedotteessaan, että Supernauts on kaikkien aikojen kunnianhimoisin mobiilipeli, jossa pelaajien keskinäinen vuorovaikutus on viety muihin mobiilipeleihin verrattuna uudelle tasolle.

Supernautissa pelaajat voivat rakentaa ja keskustella yhdessä.

-Teemme sosiaalisia mobiilipelejä, joiden tavoitteena on luoda uudenlainen, yhdessä tekemiseen keskittyvä genre, kertoo Grand Crun toimitusjohtaja Markus Pasula

Supernautsissa pelaajan tehtävänä on pelastaa Maan asukkaat, jotka ovat jääneet mannerjään sulamisen aiheuttaman tulvan saartamiksi, ja viedä heidät turvaan Maan kiertoradalle luomaansa uuteen elinympäristöön.

Pelaajan täytyy muokata maastoa ja rakentaa taloja tai avaruusasemia hyödyntämällä erilaisia rakennusmateriaaleja.

- Kosketusnäytölle suunniteltua intuitiivista käyttöliittymää on hiottu lähes kaksi vuotta, jotta se olisi kaikille pelaajille täydellinen, kommentoi Pasula.

Lue myös:

    Uusimmat