Suomalaisella autourheilutoivolla todettu koronavirustartunta

Autourheilija Sami-Matti Trogenilla on todettu koronavirustartunta. Asiasta kerrotaan vasta 17-vuotiaan suomalaistoivon sosiaalisen median kanavilla.

Trogen kävi hiljattain testaamassa GT3-luokan autoa Paul Ricardin radalla Ranskassa. Testit sujuivat hyvin, mutta hän sai ikävän muiston Ranskasta.

– Viime päivinä Sami-Matin sosiaalisessa mediassa on ollut hieman hiljaisempaa, sillä viimeviikkoiselta matkaltaan palattuaan Sami-Matti sairastui koronavirukseen. Hän on ollut kotona karanteenissa paluustaan saakka ja voi jo paremmin, joten pian ollaan taas takaisin treenaamassa ja kilpailemassa, Trogenin Facebook-sivuilla kerrotaan.

Trogen on kunnostautunut useassa eri autourheilusarjassa. Viime kaudella hän kilpaili rallicrossin MM-sarjan yhteydessä ajetussa RX2-luokassa, jonka loppupisteissä hän sijoittui viidenneksi. Trogen on kahminut menestystä myös e-urheilun parissa, sillä hänet kruunattiin iRacing rallicross -sarjan maailmanmestariksi viime vuoden lopussa.

Tänä vuonna Trogen on kilpaillut rallin SM-sarjan SM3-luokassa Ford Fiestalla. Kauden avanneessa Arctic Lapland -rallissa hän sijoittui luokassaan neljänneksi, mutta Mikkelissä ja Joensuussa hän joutui keskeyttämään.

Trogen teki alkuvuodesta merkittävän e-urheilusopimuksen Williams-tallin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat