Suomalaisaituri piti MM-rajaa pilkkanaan – empii kuitenkin kisamatkaa

Pika-aituri Matilda Bogdanoff rikkoi oman ennätyksensä sunnuntaina.

Bogdanoff paransi ennätystään 60 metrin aitajuoksussa yhdellä sadasosasekunnilla aikaan 8,03 ruotsinkielisen Nyland-Åbolandin mestaruuskilpailuissa Helsingin Liikuntamyllyssä.

– Juoksu menee eteenpäin, kun on jaksanut harjoitella ja pysynyt kunnossa. Nyt on vähän muutettu juoksun alkukiihdytystä ja se toimi nyt. Tuo loppu tuli sitten ihan raivolla, Bogdanoff sanoi Suomen urheiluliiton tiedotteessa.

Bogdanoffin aika alittaa kirkkaasti halli MM-kilpailuiden rajan 8,16. Bogdanoff oli juossut ajan 8,14 jo kauden avauskilpailussaan Tallinnassa.

Vaikka edustusoikeus maaliskuun MM-kilpailuihin Nanjingissa Kiinassa olisi taskussa, ei Bogdanoff ole vielä lyönyt lukkoon suunnitelmiaan.

– Tarkoitus on lopettaa hallikausi aika varhain, mutta katsotaan nyt.

Bogdanoffin aika on Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi paras. Edellä ovat vain Nooralotta Neziri ja Reetta Hurske, jotka jakavat Suomen ennätyksen ajalla 7,97.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja