Mainos

Suomalainen pin-up-tähti menestyy maailmalla – sijoittui toiseksi arvostetussa mallikilpailussa

Suomalainen Wilhelmina af Fera sijoittui toiseksi Yhdysvalloissa järjestetyssä pin-up-mallikilpailussa.

Oulusta kotoisin oleva, Espoossa asuva pin-up-malli Wilhelmina af Fera sijoittui viikonloppuna Miss Viva Las Vegas Pin-Up -kilpailussa toiseksi. Voiton vei Frantasy Island Uudesta-Seelannista ja kolmas oli The Flying Pinup Australiasta.

– Koko kilpailun ajan osanottajat ovat tukeneet toisiaan ja porukassa on ollut mahtava yhteishenki. Miss Viva Las Vegasin lavalle pääseminen on jo hieno saavutus, enkä uskonut itse sijoittuvani, sillä finalistien joukossa oli niin monta kansainvälisesti todella tunnettua nimeä, Wilhelmina kertoo tiedotteessa.

Las Vegasissa järjestettyä kilpailua seurasi paikanpäällä yli 20 000 -päinen yleisö. Wilhelmina af Feran sijoitus oli kaikkien aikojen paras suomalaismallin sijoitus kilpailun historiassa. 

– Olen suunnattoman onnellinen, että pystyin edustamaan Suomea kisassa ja koko tapahtumassa, ja tuntuu erittäin hienolta tuoda Miss Viva Las Vegas Pin-Upin ensimmäisen perintöprinsessan titteli ensimmäistä kertaa Suomeen! Voin myös koko sydämestäni sanoa olevani onnellinen voiton napanneen Fran Robertsonin puolesta, Wilhelmina lisää.

Kansainvälistä pin-up-mallin uraa luova Wilhelmina af Fera sijoittui Pin-Up Finland -kilpailussa kolmanneksi vuonna 2016. Pin-Up Finland -kilpailu on Suomen ja Pohjoismaiden ensimmäinen pin-up -kilpailu ja sitä on yhtäjaksoisesti järjestetty vuodesta 2011 lähtien.

– Pin-Up Finland on vuosien varrella mahdollistanut upeita kokemuksia alalle pyrkiville, ja se on toiminut ponnahduslautana ja erinomaisena alustana pin-up-mallinuran etenemisessä ja kokemusten kartuttamisessa, Pin-Up Finlandin perustaja Kirsi Ojaniemi kertoo.

– Pelkkä Pin-Up Finland -kilpailuun osallistumien on kohentanut vuosien varrella monen itsetuntonsa kanssa painivien naisten minäkuvaa ja vahvistanut käsitystä omasta taitelija-minästä, joka on antanut eväitä pin-up mallinuran alkuun.

Kuvat: Susanna Kallinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.