Mainos

Seksikkyyttä pilke silmäkulmassa – Pin-Up Finland -kilpailu uudistuu: "Kaikki vartalot ovat kauniita"

Pin-Up Finland -mallikilpailu uudistuu tänä vuonna. Kilpailun uusi vetäjä Wilhelmina af Fera kilpailee viikonloppuna Miss Pin-Up -tittelistä Las Vegasissa.

Pin-Up Finland on pin-up-kulttuuritaidemuotoa sekä 1940-, 1950-, ja 60-lukujen estetiikkaa esille tuova mallikilpailu. Tänä vuonna kilpailu uudistuu. kun kilpailun vetäjäksi on lähtenyt Wilhelmina af Fera.

Af Fera on valittu mukaan tulevana viikonloppuna Yhdysvalloissa Las Vegasissa järjestettävän Viva Las Vegas Rockabilly Weekendin Pin-Up Contest -loppukilpailuun.

– Olen erityisen iloinen, sillä ensimmäistä kertaa mukaan tiimiin ja kilpailun veturiksi on valittu itsekin Pin-Up Finlandissa vuonna 2016 kilpailijana ollut malli Wilhemina af Fera, kilpailun omistaja Kirsi Ojaniemi kertoo tiedotteessa.

– Kun ensimmäisiä kertoja tein töitä Wilhelminan kanssa, ihailin hänen valokuvauksellisuuttaan sekä poikkeuksellista kykyä heittäytyä pin-up-mallin tehtävään. Jo silloin tuli vahva tunne, että kuulemme hänestä vielä.

Ojaniemi kehuu af Feralla olevan karismaa ja samannäköisyyttä tunnetun pin-up-malli Dita Von Teesen kanssa.

– Varsinkin meillä Suomessa pin-up-kulttuuriin ja -piireihin yhdistyy kiinteästi sekä fiftari-tyyli, burleski että vintage-harrastuskin ja vintage-autojen harrastaminen. Piireihin kuuluu kiivas keskustelu varsinkin internetin keskustelupalstoilla, joiden jäsenistö on hyvinkin aktiivista, af Fera kommentoi.

– Usein kuitenkin tuntuu, että varsinkin meille suomalaisille tuttu kansantauti, kateus, vie voiton ystävyydestä ja avuliaisuudesta ja haluaisin tuoda esille niin Pin-Up Finland -kisassa kuin pin-up-piireissä muutenkin, että toisen naisen kauneus ei ole muilta pois ja mallit voivat auttaa toisiaan ja silti menestyä.

Af Feran mukaan nyky-pin-upiin kuuluu ajatus siitä, että kaikki vartalot ovat kauniita ja pin-upin ideana on olla viattomasti, pilke silmäkulmassa seksikäs.

– Toivoisin tämän leikkisyyden ja positiivisuuden jatkuvan myös alan ihmissuhteissa. Itselläni on tausta koulukiusattuna, joka aiheutti ja aiheuttaa itselleni elämässä monia vaikeuksia, muun muassa oman kehonkuvani kanssa, hän toteaa.

– Pin-up-kuvaukset ja vintage-vaatteiden löytäminen oli itselleni valtava askel eteenpäin oman kehonkuvani ja itseni hyväksymisen kanssa ja toivon tätä samaa myös muille pin-up harrastajille ja etenkin, että ala, ja sen ihmiset antaisivat toisilleen voimaa ja hyvää oloa vieläkin aktiivisemmin.

Pin-Up Finland on pin-up -alan mallikilpailu, jota on järjestetty vuosittain vuodesta 2011 lähtien. Kilpailussa etsitään pin-up-, vintage- ja fiftari-tyylisuunnat elämäntavakseen valinneita naisia, jotka ovat tai haluavat pin-up-malleiksi.

Kisan finaalit käydään Lahden Messukeskuksessa järjestettävän autonäyttelyn ja Rock’n’Roll & Burlesque Night -tapahtuman yhteydessä 29. syyskuuta 2018.

---

Malli: Wilhelmina Af Fera
Asut ja kengät: Rubylea Shop, VintagEija's
Couture-iltapuku: Ilmatar Corsetry & Couture
Hattu: Ooh La La! 1920-1962 Vintage Hive Mind
Korut: Splendette
Kuvaus: Mikael Häggblom
Paikka: Hard Rock Cafe Helsinki
Tuotanto: Pin-Up Finland

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.