Mainos

Putin-voita haettiin korikaupalla Helsingissä

Niin sanottu Putin-voi meni kaupaksi aamupäivällä Kannelmäen Prismassa Helsingissä.

Venäjän markkinoille tarkoitettua suolatonta voita myytiin huomattavasti normaalia edullisempaan hintaan. Yhden paketin otti mukaansa myös Liisa Hildén.

– Alun perin tulin hakemaan halpaa juustoa, mutta kun en sitä saanut, otin lohdutukseksi voipaketin.

Paikalle sattui myös Ekiksi esittäytynyt herra, joka tavaili voipaketin venäjänkielisiä tekstejä.

– Otan yhden paketin muikunpaistoon. Onkos tässä päivämäärä suomeksi...näyttää kestävän maaliskuulle asti, joten tulee varmasti käytettyä. Leivän päällä en voita käytä, vaan kasvirasvalevitteitä.

Seitsenhenkisen perheen äiti Pauliina Anttonen kertoi ostaneensa Venäjä-juustoa kymmenen pakettia – voita lähti mukaan vähemmän.

– Lapset eivät pidä suolattomasta voista. Käytän tätä ruuanlaittoon. Meillä on viisi lasta eli maitotuotteiden alennukset keventävät kukkaroa reilusti.

Kannelmäen Prisman johtaja Ilkka Riialin mukaan suolattoman voin perässä asiakkaita tuli tänään jopa enemmän kuin Oltermannien, jotka tulivat myyntiin viikko sitten.

– Varmasti julkisuus on vaikuttanut ostajien määrään. Vaikea arvioida tarkkaan paljonko voin tai juuston myynti on tämän takia lisääntynyt – puhutaan ehkä vain prosenteista. Myynti vaihtelee varmasti paljon eri puolilla Suomea. Meillä ei esimerkiksi ole matkailukaupankäyntiä niin paljon kuin Itä-Suomessa, sanoo Riiali.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.