Mainos

Koira tarttui yllättäen vauvaan ja riepotti pihalla – syy yllätti äidin

Perheen koiran aggressiiviselle käytökselle löytyi yllättävä syy.

Australialaisperheen dobermanni-rotuinen koira tarttui yllättäen 17-kuukautiseen vauvaan ja heitti pienokaisen sivuun. Koiran tarkoitus ei ollut vahingoittaa pientä vauvaa – päinvastoin. Teollaan koira pelasti perheen pienimmän hengen.

Vauvan vieressä kiemurteli nimittäin myrkyllinen kuningasruskeakäärme.

Liki 1,5 vuoden ikäinen Charlotte leikki perheen pihamaalla, kun Khan-koira alkoi käyttäytyä aggressiivisesti. Koira alkoi ensin töniä vauvaa sivummalle, mutta ei saanut Charlottea liikkumaan. Tällöin koira tarttui hampaillaan kiinni Charlotten vaipoista ja heilautti lapsen kauemmas.

Äiti näki tilanteen vierestä ja kertoo järkyttyneensä koiran kummallisesta käytöksestä. Vain hetkeä myöhemmin hän kuitenkin tajusi, mistä oikein oli kyse.

Aivan koiran ja vauvan vieressä luikerteli myrkyllinen ruskea käärme, joka ehti koiran pelastusoperaation aikana koiran rinnalle. Käärme puraisi koiraa.

Australialaisperhe oli kuitenkin varautunut käärmeisiin ja koira sai nopeasti vastamyrkkyä.

Erikoista tarinasta tekee myös se, että Khan oli adoptoitu perheeseen vain neljä päivää aiemmin. Khanin edellinen omistaja oli hylännyt koiransa ja jättänyt tämän kuolemaan.

– Tulemme olemaan ikuisesti velkaa hänelle, äiti kuvailee

– Khan on todellinen tähti.

Sankarillisen Khanin ja pikkuisen Charlotten tarina on jo muutaman vuoden takaa, mutta on jälleen lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa muistutuksena siitä, kuinka uskollisia ihmisen parhaat ystävät ovatkaan.

Katso myös:

1:05

Lähde: Awm.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.