Mainos

Sunny Car Centerin mainostolppa purettiin – osat maahan makaamaan

Kohutun Sunny Car Center -autoliikehankkeen kaatumisen symboliksi noussut mainostolppa puretaan Hämeenlinnan Kirstulassa torstain aikana. Hämeenlinnan kaupunki tiedottaa asiasta yhteisöpalvelu Twitterissä.

Hämeen Sanomien mukaan purkamisen syynä on tolpassa havaittu rakenteellinen vaurio, jonka vuoksi tolpan turvallisuudesta ei ole enää takeita.

Helsingin ja Tampereen välisen moottoritien varrella sijainnut mainostolppa ei kuitenkaan häviä paikoiltaan heti purkamisen jälkeen.

Hämeen Sanomat kertoo, että tolpan osat jäävät makaamaan tontille määräämättömäksi ajaksi omistajuuteen liittyvistä epäselvyyksistä johtuen.

Mainostolpan purkamisesta päätettiin Sunny Car Centerin konkurssipesän, Hämeenlinnan kaupungin edustajien sekä tolpan rakentaneen valomainosyritys Tammerneonin kesken.

Tolppaa purkavan yrityksen, Kallioinen Yhtiöt, kuljetuspäällikkö kertoo Hämeen Sanomien haastattelussa, että purkutyöt ovat vetäneet paikalle runsaasti urakasta kiinnostuneita.

Sunny Car Center oli Hämeenlinnan Kirstulaan moottoritien varrelle suunniteltu autotavaratalo, johon oli tarkoitus rakentaa liiketiloja jopa 75 000 kerrosneliön edestä. Hanke kuitenkin kohtasi useita vastoinkäymisiä ja kaatui tonttikaupan peruuntumiseen. Jäljelle jäi vain moottoritien varrella yksin nököttävä mainoskyltti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.