Mainos

Sunny Car Centerillä vielä mahdollisuus? Hämeenlinna ei tyrmää hanketta lopullisesti

Hämeenlinnan apulaiskaupunginjohtaja Juha Isosuon mukaan Sunny Car Centerillä voi kaikesta huolimatta olla vielä mahdollisuus jatkaa hanketta kaupungin kanssa.

– Ilmanmuuta, ei me missään nimessä katkaista keskusteluyhteyksiä. Yhtä hyvin jatketaan keskusteluyhteyksiä Sunny Car Centerin osalta Ritaluoman kuin kenenkin muun kanssa tahansa.

– Ilman rahaahan tämä keskustelu ei etene mihinkään, Juha Isosuo jatkaa.

Kaupunki ei aio itse kuitenkaan olla alotteelliinen Sunny Car Centerin suuntaan.

– Ei, kyllä pallo on ihan puhtaasti siellä. Ei meillä ole mitään kiirettä asian suhteen, koska meillä ei ole tontille mitään muutakaan kilpailevaa käyttöä. Ei me missään jäniksen selässä tässä asiassa olla.

Myös kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Rautio (kok.) ei halua vielä tyrmätä asiaa lopullisesti.

– En halua suorilta tyrmätä yhtään mitään. Tietenkin toivoin, että asia olisi nyt edennyt. Tottakai jokainen kaupunginhallituksen puheenjohtaja olisi 8,4 miljoonaa ottanut kaupungin tilille. Harmillista että asia ei edennyt, mutta nyt mennään rauhallisesti eteenpäin. Jos jotain on tässä elämässä oppinut, niin koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, Sari Rautio sanoo.

– Päätökset pitää tehdä faktoihin perustuen. Kyllä Hämeenlinna haluaa olla sellainen kaupunki, että täällä voidaan edistää elinkeinotoimintaa ja että Hämeenlinnan kaupungin kanssa kannattaa yritysten jatkossakin etsiä uusiakin ratkaisuja, Rautio jatkaa.

Sunny Car Center ei maksanut sovittua 8,4 miljoonan euron tonttimaksua kahteen kertaan siirrettyyn takarajaan mennessä. Hämeenlinna on hakenut kaupan purkua käräjäoikeudesta aamun aikana.

MTV Uutiset ei ole tavoittanut Sunny Car Centerin toimitusjohtaja Markku Ritaluomaa kommentoimaan asiaa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.